"Δεν θα το κάνω αυτό": Έξαλλη η Δήμητρα Ματσούκα μπροστά στις κάμερες - Η ερώτηση δημοσιογράφου που την ενόχλησε

Αφού συνειδητοποίησε πως την τραβάνε χαμογέλασε γλυκά

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα

Στην επίσημη πρεμιέρα της παράστασης "Το σώσε" βρέθηκε το βράδυ της Πέμπτης 6/10 η κάμερα της εκπομπής Happy Day και το πρωί της Παρασκευής 7/10 που προβλήθηκαν τα πλάνα, ένα, με πρωταγωνίστρια την Δήμητρα Ματσούκα (η οποία εδώ κι ένα χρόνο έχει γίνει θεία) σχολιάστηκε αρκετά.

Η ηθοποιός δέχθηκε μια ερώτηση από την δημοσιογράφο της εκπομπής και φάνηκε να ενοχλείτε πάρα πολύ. Δευτερόλεπτα αργότερα, όμως, κι όταν κατάλαβε πως δεν πρέπει η συμπεριφορά της να ξεφύγει το "έσωσε" με ένα γλυκό χαμόγελο.

Ο διάλογος μεταξύ της Δήμητρας Ματσούκα και της δημοσιογράφου

Δ: Μάθαμε πρόσφατα ότι χάσατε την ευκαιρία να κάνετε καριέρα στο εξωτερικό...

Μ: Αχ σε παρακαλώ δεν θα το κάνω αυτό πριν μπω! Δεν θα το κάνω αυτό πριν μπω...

Δ: Μας έκανε εντύπωση αυτή η δήλωση...

Μ: Ναι... (είπε και χαμογέλασε προχωρώντας σε ερώτηση άλλης δημοσιογράφου)

Καμία σχέση με την υποκριτική - Με αυτό το επάγγελμα ήθελε να ασχοληθεί η Δήμητρα Ματσούκα

«Το να γίνω ηθοποιός ήταν η τρίτη μου επιλογή, ήταν αφότου τελείωσα το σχολείο και δεύτερη χρονιά που έδινα πανελλήνιες και έδινα το μάθημα της έκθεσης μόνο και είχα πολύ χρόνο ελεύθερο και έβλεπα πάντα σινεμά και αγαπούσα πολύ το σινεμά δεν είχα δει θέατρο. Ήθελα τη νομική για να ασχοληθώ με το ποινικό και τώρα με όλα αυτά που συμβαίνουν λέω “θέλει γερό στομάχι”… είχα διάθεση να βοηθήσω όσους χρειάζονταν μία τέτοια βοήθεια και δεν είχαν την οικονομική δυνατότητα…» εξομολογήθηκε η Δήμητρα Ματσούκα.