"Να κάνεις εκπομπή αλλά όχι να το παρ@χεζεις" - Έξαλλος ο Τριαντάφυλλος με γνωστό παρουσιαστή

"Έχει μίσος μέσα του"

Έφη Εκίζογλου
Youweekly Editor

Λόξιγκα πρέπει να είχε ο Νίκος Μουτσινάς εχθές! Μετά το άδειασμα του Λάκη Λαζόπουλου (δείτε εδώ τι είπε για τον παρουσιαστή) ήρθαν και οι δηλώσεις του Τριαντάφυλλου σαν... κερασάκι στην τούρτα!

Ο γνωστός τραγουδιστής, παραχώρησε δηλώσεις στην εκπομπή «Mega Καλημέρα» και μεταξύ άλλων ξέσπασε για τον Νίκο Μουτσινά, τονίζοντας πως δεν θέλει να τον ξέρει και ούτε θέλει να μιλήσει μαζί του.

Οι δηλώσεις του Τριαντάφυλλου

«Έχουμε τα live μας, τις δουλειές μας, ακόμα δεν έχω καταλήξει τι θα κάνω με το All Star. Έχουμε μιλήσει με την παραγωγή, αλλά ακόμα είναι πολύ νωρίς», είπε αρχικά ο Τριαντάφυλλος.

Για τον Νίκο Μουτσινά, ο Τριαντάφυλλος απάντησε: «Ούτε τον ξέρω τον Νίκο Μουτσινά ούτε με ξέρει, ούτε μιλάμε, ούτε θέλω να μιλήσουμε. Δεν πάω ποτέ στην εκπομπή του, δεν σέβεται προσωπικότητες ο άνθρωπος . Είπαμε να κάνεις εκπομπή και να σατιρίζεις, αλλά όχι να το παραχ…ει κιόλας, το έχει παρακάνει. Ο Μάρκος Σεφερλής είναι ταλεντάρα και δεν το κάνει με μίσος. Ο άλλος έχει μίσος μέσα του».

Κλείνοντας, ο Τριαντάφυλλος απάντησε για τον Ντάνο: «Ποιος; Τι; Ποιος ήρθε; Για δες, έρχομαι από ‘κει».

Το υπέρογκο ποσό που ζητάει ο Τριαντάφυλλος για να μπει στο Survivor All Star

Σύμφωνα με ασφαλείς πληροφορίες του ο Ντάφυ είναι ανοικτός στο ενδεχόμενο να επιστρέψει στον Άγιο Δομίνικο, αλλά θα πρέπει ο Τούρκος να βάλει βαθιά το χέρι στην τσέπη. Συγκεκριμένα ο Τριαντάφυλλος για να μπει στην διαδικασία να αφήσει πάλι την οικογένειά του πίσω στην Ελλάδα για μήνες και να κλειστεί στο Survivor ζητάει ένα ποσό που είναι πάνω από τα διπλάσια που έπαιρνε πριν 2 χρόνια!

Να θυμίσουμε πως ο Ντάφυ στο Survivor 4 έπαιρνε 6.000 ευρώ την εβδομάδα και πλέον ζητάει πάνω από.... Κρατιέστε; Πάνω από 13.000 ευρώ εβδομαδιαίως! Μάλιστα ο τραγουδιστής έχει ενημερωθεί για ποσά που έχουν προσφερθεί σε άλλα παιδιά και θεωρεί πως πρέπει να πάρει ένα τέτοιο... χαρτζιλίκι ώστε να πάρει την δύσκολη απόφαση της επιστροφής στον Άγιο Δομίνικο!

Η αλήθεια είναι πως η πρώτη αντίδραση του Τούρκου, μπροστά στις απαιτήσεις του Τριαντάφυλλου, δεν ήταν αισιόδοξη για deal. Ωστόσο θα υπάρξουν και νέες επαφές με τον Ντάφυ να μην δείχνει διατεθειμένος ώστε να πέσει στις απαιτήσεις του. Άλλωστε μόνο από τα live του βγάζει αρκετά χρήματα ώστε να πάρει την απόφαση να τα αφήσει όλα στην άκρη ξανά.