«Είστε πάντρελες! Φεύγω, φούντωσα» - Αποχώρησε από το πλατό του Happy Day ο Κώστας Φραγκολιάς

Μετά την διαφωνία που είχε με την Σταματίνα Τσιμτσιλή

Αρθρογράφος: Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Κωνσταντίνα Τσουκαλά
«Είστε πάντρελες! Φεύγω, φούντωσα» - Αποχώρησε από το πλατό του Happy Day ο Κώστας Φραγκολιάς

Στην κάμερα της εκπομπής Happy Day μίλησε ο Νίκος Μακρόπουλος, ο οποίος μεταξύ άλλων απάντησε στο αν σκέφτεται τον γάμο με τη σύντροφό του. Ο ίδιος τόνισε πως δεν έχει σημασία αν η σύντροφός θέλει γάμο, αν δεν θέλει ο ίδιος.

Αυτό λοιπόν στάθηκε ως αφορμή να ξεκινήσει μια συζήτηση ανάμεσα στον Κώστα Φραγκολιά και τη Σταματίνα Τσιμτσιλή. Συγκεκριμένα, η παρουσιάστρια υποστήριξε ότι θα έπρεπε να γίνεται η πρόταση επειδή το θέλει μια γυναίκα και το καταλαβαίνει ο σύντροφός της.

Από την άλλη, ο Κώστας Φραγκολιάς αναρωτήθηκε γιατί θα πρέπει να έρχεται το τέλος μιας σχέσης, αν ο άντρας δεν είναι έτοιμος να παντρευτεί, παρά το γεγονός ότι το ζευγάρι ζει σαν παντρεμένο. Η διαφωνία ανάμεσα τους ήταν μάλιστα έντονα, με αποτέλεσμα ο Κώστας Φραγκολιάς να σηκωθεί έξαλλος και να αποχωρήσει από το πλατό!

«Είστε πάντρελες αλήθεια, είστε πάντρελες οι γυναίκες. Φεύγω, φούντωσα!», είπε ο Κώστας και αποχώρησε από το πλατό, με την παρουσιάστρια να ξεσπά σε γέλια, ενώ να υπενθυμίσουμε πως πριν λίγες μέρες ο ίδιος είχε προχωρήσει σε ένα έντονο ξέσπασμα στον αέρα της εκπομπής.

Η διαφωνία του Κώστα Φραγκολιά με την Σταματίνα Τσιμτσιλή

Ο ίδιος είχε ξανά φύγει από το πλατό πριν λίγο καιρό με αφορμή την καλεσμένη της εκπομπής

Καλεσμένη στην εκπομπή Happy Day βρέθηκε το πρωί της Δευτέρας 28/3 η Μαρία Αντωνά, η οποία αναφέρθηκε μεταξύ άλλων και στην συμμετοχή του συντρόφου της, Άρη Σοϊλέδη, στο Survivor 5.

Η δημοσιογράφος ετοιμάζεται για τον γάμο τους, ο οποίος αναμένεται να πραγματοποιηθεί μετά την επιστροφή του ποδοσφαιριστή στην Ελλάδα και φυσικά έχουν ήδη ενημερωθεί οι κουμπάρου, ανάμεσα σε αυτούς και ο Κώστας Φραγκολιάς.

Βέβαια η Μαρία ανακοίνωσε on air νωρίτερα ότι έμαθε από την τηλεόραση ότι στην λίστα των κουμπάρων προστέθηκαν ο Απόστολος Ρουβάς και η Ναυσικά Παναγιωτακοπούλου, κάτι που ήθελε και η ίδια.

Αυτό φαίνεται πως... «εκνεύρισε» τον Κώστα Φραγκολιά, ο οποίος σηκώθηκε κι έφυγε από το πλατό.