Τετάρτη, 01 Φεβρουαρίου 2023 | Επικοινωνία

Πέρασε στην αντεπίθεση η Καίτη Γαρμπή: Έστειλε εξώδικο στην επιχείρηση που τραγουδά ο Γιώργος Μαζωνάκης

Καταιγιστικές οι εξελίξεις

Πέρασε στην αντεπίθεση η Καίτη Γαρμπή: Έστειλε εξώδικο στην επιχείρηση που τραγουδά ο Γιώργος Μαζωνάκης
@kaitigarbi
News 07.10.2022 11:29
Από Ίρις Βίλα

Πριν καλά καλά κάνουν πρεμιέρα ο Γιώργος Μαζωνάκης με τον Διονύση Σχοινά, η συνεργασία τους "ναυάγησε" καθώς οι διαφωνίες που είχαν μεταξύ τους φαίνεται πως ήταν αρκετές καθώς το νυχτερινό κέντρο έστειλε εξώδικο τόσο στον δεύτερο όσο και σητν σύζυγό του, Καίτη Γαρμπή.

Φυσικά, η δημοφιλής τραγουδίστρια σύμφωνα με το ρεπορτάζ της εκπομπής «Super Κατερίνα» περνάει στην αντεπίθεση και απαντάει και εκείνη με εξώδικο στο νυχτερινό μαγαζί.

Οι τελευταίες πληροφορίες για την διαμάχη ανάμεσα σε Διονύση Σχοινά και Γιώργο Μαζωνάκη

Ο λόγος που η Καίτη Γαρμπή δέχτηκε εξώδικο, είναι διότι στο παρελθόν είχε λάβει προκαταβολή για εμφανίσεις που δεν έλαβαν χώρα λόγω του κορονοϊού και είχε συμφωνηθεί να συμψηφιστεί με τις τωρινές εμφανίσεις του Διονύση Σχοινά.

Η Καίτη Γαρμπή αναφέρει μέσω του δικηγόρου της, ότι τα χρήματα αυτά στο παρελθόν τα είχε λάβει για μια συνεργασία που δεν έγινε αλλά χωρίς δική της υπαιτιότητα, ενώ εκείνη είχε κάνει δεκάδες πρόβες με την ορχήστρα της.

Όλο το παρασκήνιο με Σχοινά και Μαζωνάκη - Τι συνέβη στα παρασκήνια

Το περιοδικό Ciao έφτασε στα χέρια μας το πρωί της Τρίτς 27/9 με ένα απίστευτο κεντρικό θέμα στο εξώφυλλό του "Στα χέρια μετά την πρόβα Σχοινάς & Μαζωνάκης", γράφει με μεγάλα λευκά γράμματα ενώ το κείμενο συνεχίζει χαρακτηριστικά:

Με τον χειρότερο τρόπο έπεσαν οι τίτλοι στην συνεργασία του Γιώργου Μαζωνάκη και του Διονύση Σχοινά, όταν ο τελευταίος αποχώρησε από την πρόβα generale λέγοντας ότι έχει σοβαρό πρόβλημα με την μέση του και έπρεπε να κάνει ένεση.

Την επόμενη μέρα της τελευταίας πρόβας, ο Διονύσης Σχοινάς ενημέρωσε με sms ότι αποχωρεί από το σχήμα (δείτε εδώ και την ανάρτηση που έκανε στο instagram), που διαλύθηκε μετά από δυο αναβολές έναρξης, αναβολές που έδωσαν τροφή για σχόλια και σενάρια γύρω από το τι συμβαίνει ανάμεσα στους δυο καλλιτέχνες.

Αυτή ήταν μια συνεργασία που ήθελαν και οι δυο πάρα πολύ, αναφέρει χαρακτηριστικά το Ciao. Πώς, όμως, έφτασαν να αρπαχτούν στα χέρια μετά την πρόβα, όπως λέει το παρασκήνιο;

Η πρώτη πρεμιέρα αναβλήθηκε καθώς ο Διονύσης Σχοινάς είχε ενστάσεις για την αφίσα και ήθελε το όνομα του με μεγαλύτερα γράμματα όπως αναφέρουν πηγές από το παρασκήνιο της συνεργασίας.

Όταν το θέμα λύθηκε, όμως, προέκυψαν άλλα ζητήματα, τόσο ρεπερτορίου όσο και του χρόνου που ο καθένας θα έμενε επάνω στην σκηνή.

Φυσικά οι διαφωνίες αυτές δημιούργησαν ένταση και η ένταση κορυφώθηκε όταν ο Διονύσης Σχοινάς έφυγε από την πρόβα χωρίς αυτή να έχει ολοκληρωθεί. Ο Γιώργος Μαζωνάκης όπως λένε οι ίδιες πηγές του ζήτησε τον λόγο και τότε οι δυο άντρες αντάλλαξαν πολύ σκληρές κουβέντες και χρειάστηκε η παρέμβαση των ψυχραιμότερων για να μην παρεκτραπούν τα πράγματα.

Δείτε επίσης στο Υouweekly.gr:

«Είμαι πολύ στεναχωρημένος με αυτή τη φάση, μη με ρωτάς» - Οι πρώτες δηλώσεις του Διονύση Σχοινά

Έφυγε σαν "σίφουνας" ο Γιώργος Μαζωνάκης - Απέφυγε να μιλήσει για την διαμάχη του με τον Διονύση Σχοινά

Share