«Είμαι πολύ καλά σε μια σχέση, με μια...» - Παντρεύεται ο Γιώργος Γιαννόπουλος στα 62 του;

Η αναφορά του ηθοποιού στην προσωπική του ζωή

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
«Είμαι πολύ καλά σε μια σχέση, με μια...» - Παντρεύεται ο Γιώργος Γιαννόπουλος στα 62 του;

Στην κάμερα της εκπομπής Mega Καλημέρα μίλησε το πρωί της Παρασκευής 7/10 ο Γιώργος Γιαννόπουλος. Ο γνωστός ηθοποιός αναφέρθηκε στην προσωπική του ζωή αλλά και στην επαγγελματική του πορεία.

Οι δηλώσεις του Γιώργου Γιαννόπουλου

Αναφορικά με το γεγονός πως ο κόσμος τον φωνάζει έξω στο δρόμο με ονόματα ρόλων του, εκείνος απάντησε: «Δεν έχω πρόβλημα, όπως έχουν κάποιοι ηλίθιοι και χαζοδιανοούμενοι από το σινάφι μου».

«Μου λείπουν ο γονείς μου και η αδερφή μου» λέει και αποκαλύπτει πως η αδερφή του είχε Σύνδρομο Down και έφυγε από την ζωή στα 68 της χρόνια.

Αναφορικά με τη δήλωσή του για τη σειρά «Άγριες Μέλισσες» απαντά: «Τις “Άγριες Μέλισσες” τις είπα σαπουνόπερα, γιατί κάποιοι δήθεν συνάδερφοι μου για να παίξουν σε μια Επίδαυρο λένε ότι έπαιξαν σε μια ποιοτική δουλειά».

Στην ερώτηση εάν θα παντρευτεί, είπε χαρακτηριστικά: «Ποιον ενδιαφέρει έαν παντρεύομαι; Είμαι πολύ καλά σε μια σχέση, με μια αγάπη μοναδική, όλα θα γίνουν στην ώρα τους».

«Με κυνηγούσε ένας γκέι, παντρεμένος με παιδιά και με εγγόνια»

Ο Γιώργος Γιαννόπουλος προχώρησε σε μία συγκλονιστική αποκάλυψη για τα πρώτα χρόνια της καριέρας του, πριν ακόμα ξεκινήσει να εργάζεται ως ηθοποιός. Συγκεκριμένα, είπε πως τον κυνήγαγε ένας ηλικιωμένος ομοφυλόφιλος.

Ο γνωστός ηθοποιός, ο οποίος πριν από λίγο καιρό άδειασε την Δέσποινα Ολυμπίου για τη συνεργασία τους, μίλησε στην Real για το συγκεκριμένο περιστατικό το οποίο μάλιστα συνέβη όταν ήταν μόλις 22 χρονών.

«Ήταν πολύ σκληρή δουλειά. Ήμουν φοιτητής και για να βγάζω τα προς το ζην, εργαζόμουν σε ένα καπνομάγαζο στη Θεσσαλονίκη. Εκεί, λοιπόν, με κυνηγούσε ένα γεροντάκι, ένας γκέι, παντρεμένος με παιδιά και με εγγόνια. Ήμουν 22 χρονών.

Γιώργος Γιαννόπουλος γκέι

Γιατί σου το λέω τώρα; Γιατί κάποιοι έχουν πέσει πάνω στο θέατρο, υποστηρίζοντας πως μόνο εκεί συμβαίνουν τέτοια. Παντού συμβαίνουν αυτά και παντού υπάρχουν χυδαιότητες, βίαιες και άγριες συμπεριφορές, μέχρι και σεξουαλικές ακρότητες», αποκαλύπτει ο Γιώργος Γιαννόπουλος.