Το επιβεβαίωσε στις κάμερες - Η αποκάλυψη της Γαρυφαλλιάς Καληφώνη για την σχέση της με τον Χρήστο Μάστορα

Είναι ερωτευμένη και δεν το κρύβει

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
Το επιβεβαίωσε στις κάμερες - Η αποκάλυψη της Γαρυφαλλιάς Καληφώνη για την σχέση της με τον Χρήστο Μάστορα

Ολοένα και φουντώνουν οι φήμες που θέλουν την Γαρυφαλλιά Καληφώνη και τον Χρήστο Μάστορα να είναι ζευγάρι, ωστόσο κανείς από τους δύο δεν το έχει επιβεβαιώσει ανοιχτά, αλλά ούτε και διαψεύσει.

Η πρώην παίκτρια του GNTM, μετά την λήξη της σχέσης της με τον Κωνσταντίνο Κυριακού, έχει αποφασίσει να μην μιλάει για την προσωπική της ζωή και να την κρατά για εκείνη και μόνο. Ωστόσο, το κοινό ταξίδι τους στη Χαλκιδική το καλοκαίρι ήταν αυτό που τους πρόδωσε.

Η απάντηση της Γαρυφαλλιάς Καληφώνη για την σχέση της με τον Χρήστο Μάστορα

Οι δυο τους βρέθηκαν σε πολυτελές ξενοδοχείο στο Παλιούρι στο πρώτο πόδι της Χαλκιδικής και από εκεί ανέβαζαν φωτογραφίες στα social media, ξεχωριστά. Μάλιστα, το πρωί της Παρασκευής 7/10, η κάμερα της εκπομπής, Super Κατερίνα συνάντησε την Γαρυφαλλιά, η οποία όταν η δημοσιογράφος της ρώτησε για την σχέση της, απάντησε: «Είμαι σε σχέση και είμαι ερωτευμένη»

Η διαφορά ηλικίας τους

Οι δυο τους δεν θέλουν να επιβεβαιώσουν τη σχέση τους, ωστόσο όπως λέει και ο σοφός λαός, δεν υπάρχει καπνός χωρίς φωτιά.

Τη Γαρυφαλλιά Καληφώνη την γνωρίσαμε μέσα από τον πρώτο κύκλο του GNTM. Ήδη από την οντισιόν της εντυπωσίασε τους κριτές, οι οποίοι της είπαν ότι είναι ίδια η Σκάρλετ Γιόχανσον. Πέρασε άνετα στο σπίτι ωστόσο σύντομα αποφάσισε να αποχωρήσει οικειοθελώς καθώς όπως είπε δεν της ταίριαζε το ριάλιτι. Έκτοτε έχει ακολουθήσει μία εξαιρετική καριέρα στο μόντελινγκ, ενώ ασχολείται ενεργά και με το Instagram.

Καλά τα της καριέρας αλλά όπως όλα δείχνουν, η Γαρυφαλλιά Καληφώνη έχει να χαίρεται και για τα προσωπικά της. Συγκεκριμένα, εδώ και λίγο καιρό, ορισμένες αναρτήσεις έχουν δείξει πως ο Χρήστος Μάστορας και το μοντέλο είναι όντως ζευγάρι (δείτε εδώ τις φωτογραφίες που τους πρόδωσαν), όσο κι αν το αρνούνται.

Μάστορας Καληφώνη διαφορά ηλικίας

Άλλωστε είναι πολύ ταιριαστοί μεταξύ τους. Όσον αφορά στις ηλικίες τους, η Γαρυφαλλιά Καληφώνη είναι 26 ετών, ενώ ο Χρήστος Μάστορας θα κλείσει σύντομα τα 35.