Συνεχίζουν τις από κοινού διακοπές Μάστορας και Καληφώνη - ''Κόβει'' την ανάσα η θέα του σπιτιού που μένουν

Στα μέλια!

Ελένη Μήτση
Youweekly Editor
Συνεχίζουν τις από κοινού διακοπές Μάστορας και Καληφώνη - ''Κόβει'' την ανάσα η θέα του σπιτιού που μένουν

Η Γαρυφαλιά Καληφώνη και ο Χρήστος Μάστορας δεν έχουν κάνει την τοποθέτηση, που όλοι περιμένουν, πως δηλαδή είναι ζευγάρι και μένουν στο ότι έχουν καλές σχέσεις, καθώς το τραγούδι που της αφιέρωσε ο Χρήστος στα γενέθλια της δε δείχνει κάτι λιγότερο.

Αν δεν είναι ζευγάρι, τότε είναι δύο πολύ καλοί φίλοι; Σίγουρα κάτι από τα δύο, με τις φήμες να θέλουν να υπερισχύει η πρώτη υπόθεση. Πάντως οι δύο τους συνεχίζουν τις κοινές διακοπές με τα stories, που κάνουν στο instagram να το επιβεβαιώνουν.

Πιο αναλυτικά, την Παρασκευή 26/8 ο τραγουδιστής και το μοντέλο βρέθηκαν στο ίδιο μπαλκόνι, που βλέπει θάλασσα και τα συμπεράσματα δικά σας...

Συνεχίζονται οι κοινές διακοπές του Χρήστου Μάστορα και της Γαρυφαλιάς Καληφώνη

Μάστορας διακοπές
Καληφώνη διακοπές

ΠΗΓΗ ΕΞΩΤΕΡΙΚΩΝ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΩΝ: ndp

Το ξέσπασμα της Γαρυφαλλιάς Καληφώνη για τον πρώην σύντροφό της

Χωρισμένοι εδώ και αρκετό καιρό είναι η Γαρυφαλλιά Καληφώνη και ο Κωνσταντίνος Κυριακού, ωστόσο φήμες τους ήθελαν ξανά μαζί, καθώς διατηρούν ακόμα στενή επικοινωνία. Η πρώην παίκτρια του GNTM ωστόσο θέλησε να διαψεύσει τις φήμες αυτές, δημοσιεύοντας ένα βίντεο στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram.

«Επειδή από το πρωί μου το έχετε στείλει πολλοί και είναι η τελευταία φορά που ασχολούμαι. Πραγματικά το τελευταίο διάστημα το μόνο που τους ενδιαφέρει τις εκπομπές είναι τι γκόμενο έχω εγώ. Τέλος πάντων. Αν ήθελα να εκμεταλλευτώ για τη δημοσιότητα όπως είπαν ή ότι και καλά πούλησα τον χωρισμό μου για δημοσιότητα, θα μπορούσα να εκμεταλλευτώ και τη νέα σχέση που μου έβγαλαν.

Δεν θα έβγαινα την επόμενη ώρα να το διαψεύσω, θα μπορούσα να αφήσω απλά να λένε.Δεν έχω να αποδείξω τίποτα σε κανέναν. Τώρα αν θέλω εγώ να είμαι κολλητή με τον πρώην μου, δεν θα τους ρωτήσω κιόλας. Ένας λόγος που δεν θες να ξαναδείξεις την προσωπική σου ζωή είναι αυτός, η πίεση το τελευταίο διάστημα είναι τεράστια και από τους δημοσιογράφους που με παίρνουν τηλέφωνα να τους πω τι; Βγαίνω στο προφίλ μου και λέω σε εσάς ό,τι είναι. Η αλήθεια είναι μόνο αυτή που σας λέω και είμαι απόλυτα ειλικρινής», ανέφερε χαρακτηριστικά η Γαρυφαλλιά.