«Ο σύζυγός μου, ο αντρούλης μου, με...» - "Ράγισε" καρδιές η Δέσποινας Μοιραράκη με την αποκάλυψη για τον Γιάννη Κοντούλη

Η πρώτη τηλεοπτική της συνέντευξη μετά τον θάνατο του αγαπημένου της

Αρθρογράφος: Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Κωνσταντίνα Τσουκαλά
«Ο σύζυγός μου, ο αντρούλης μου, με...» -

Καλεσμένη στην εκπομπή Breakfast @ Star βρέθηκε καλεσμένη το πρωί της Παρασκευής 7/10 η Δέσποινα Μοιραράκη η οποία πραγματοποίησε την πρώτη τηλεοπτική εμφάνισή της μετά τον θάνατο του συζύγου της, Γιάννη Κοντούλη τον Ιούνιο (δείτε εδώ και το περιστατικό που την εξαγρίωσε στο τρίμηνο μνημόσυνο του).

Η πρώτη τηλεοπτική συνέντευξη της Δέσποινας Μοιραράκη μετά τον θάνατο του συζύγου της

Η ίδια μίλησε για την εκπομπή Cash or Trash που κάνει πρεμιέρα το Σάββατο 8/10 στο Star, αποκαλύπτοντας πως είχε δεχτεί παρότρυνση από τον άντρα της για να την κάνει.

«Θα το καταθέσω… Συγκινούμαι, γιατί το Cash or Trash ήρθε στη ζωή μου σε μία στιγμή πολύ ιδιαίτερη και δύσκολη. Όλα τα γυρίσματα που κάναμε τον Σεπτέμβριο ήταν βάλσαμο για τη ψυχή μου. Ευχαριστώ το Star που με εμπιστεύτηκε και μου ανέθεσε έναν τόσο σημαντικό ρόλο. Είμαι πραγματικά πολύ χαρούμενη και υπερήφανη.

Το πρότζεκτ είναι κομμένο και ραμμένο στα δικά μου μέτρα και σταθμά. Νομίζω ότι αυτή η παρουσίαση που κάνω είναι προσωπικά για τη Δέσποινα Μοιραράκη. Και μάλιστα ο αντρούλης μου με είχε παροτρύνει υπερβολικά στο να δεχτώ. Όταν το βλέπαμε μαζί, μου έλεγε «σε θαυμάζω γυναίκα μου. Το έλεγα εγώ όταν σου έκαναν την πρόταση ότι έπρεπε να το ακολουθήσεις.

Τον συμβουλευόμουν για τα πάντα. Μου έδωσε το push. Τότε ήταν μία πολύ δύσκολη στιγμή μας, ο χρόνος ήταν περιορισμένος κι εγώ κάτω από πολύ δύσκολες συνθήκες έκανα τα γυρίσματα. Κανένας δεν το ήξερε αυτό. Ως σοβαρή επαγγελματίας τα κατάφερα και σήμερα είμαι εδώ. Και να που η παρότρυνση του συζύγου μου ήταν μοναδική, που μπορέσαμε να φτάσουμε στον δεύτερο κύκλο» ανέφερε συγκινημένη η Δέσποινα Μοιραράκη.

Η συγκινητική της ανάρτηση στα 40 του

Δεν έχει περάσει πολύ μεγάλο διάστημα από την ημέρα που η Δέσποινα Μοιραράκη αποχαιρέτησε για πάντα τον αγαπημένο της σύζυγο, Γιάννη Κοντούλη. Στα 40 του παρά το γεγονός ότι ήταν απαρηγόρητη βρήκε τη δύναμη να εκφράσει μερικά λόγια για το άλλο της μισό, μέσα από τον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram, τονίζοντας πόσο σημαντικός ήταν και είναι για εκείνη, ενώ όλα μακριά του φαίνονται πιο δύσκολα.

«40 μέρες χωρίς εσένα,14 χρόνια + 40 μέρες Μαζί με Εσένα. Με τον αντρούλη μου, με την αγάπη μου, με τον έρωτά μου ,με τον σύντροφο μου, με τον συνοδοιπόρο μου, ,με τον συμβουλάτορα μου, με τον προστάτη μου, με τον φίλο μου, με την παρεούλα μου, με τον Γιαννάκη μου, με την ΖΩΗ μου! μαζί σε όλα», έγραψε χαρακτηριστικά.

Δέσποινα Μοιραράκη - Κοντούλης