Survivor All Star: Η Ασημίνα Χατζηανδρέου "καίει" πρώην παίκτες - «Λένε ότι έχουν δεχτεί πρόταση, αλλά δεν ισχύει»

Για ποιους αναφέρεται;

Αρθρογράφος: Ίρις Βίλα
Ίρις Βίλα
Youweekly Editor
Survivor All Star: Η Ασημίνα Χατζηανδρέου

Το πρωί της Παρασκευής (7/10) μέσα από την εκπομπή, «Πρωινό μας» προβλήθηκε η συνέντευξη που παραχώρησε στην κάμερα η πρώην παίκτρια του Survivor 5, Ασημίνα Χατζηανδρέου.

Συγκεκριμένα, η ίδια δεν δίστασε να αναφερθεί για το Survivor All Star μιας και ολοένα και περισσότερα ονόματα "φωτιά" φαίνεται πως πρόκειται να "εισβάλλουν" στο ριάλιτι επιβίωσης. - Δείτε εδώ τα 8 πρώτα ονόματα που είπαν το μεγάλο "ναι".

Οι δηλώσεις της Ασημίνας Χατζηανδρέου για το Survivor All Star

«Γενικά τα πράγματα είναι λίγο μπερδεμένα. Όλοι δέχονται και δεν δέχονται προτάσεις για το Survivor All Star. Λένε ότι έχουν δεχτεί, αλλά δεν έχουν δεχτεί τελικά. Εγώ θα αφήσω κρυφό το αν έχω δεχτεί πρόταση. Το πρόβλημα κυρίως είναι τα λεφτά και οι παίκτες που είναι σίγουροι ότι θα μπουν, μπορεί να μην μπουν, είναι όλα στον αέρα.

Σίγουρα είμαι μια παίκτρια που απασχόλησε αρκετά και νομίζω ότι και η παραγωγή το γνωρίζει αυτό. Εννοείται πως θα πήγαινα ξανά στο Survivor, μου λείπει ήδη σαν εμπειρία. Τα χρήματα θα είναι ίδια για όλους και γι’ αυτό γίνονται οι παρεξηγήσεις.

Πιστεύω ότι ένας νικητής δεν πρέπει να πάρει τα ίδια χρήματα με αυτόν που βγήκε πέμπτος. Τα 5.000 ευρώ την εβδομάδα είναι πάρα πολλά. Κανείς δεν βγάζει αυτά τα χρήματα στις μέρες μας».

Συγκλονίζει η Ασημίνα για τις πιο δύσκολες ώρες μέσα στο Survivor

Ήταν μία από τις πιο δυνατές παίκτριες του διαγωνισμού, και συζητήθηκε αρκετά και όσο ήταν στο Survivor, αλλά και όταν επέστρεψε, εξαιτίας της σχέσης της και της διαφοράς ηλικίας της με τον Χρήστο Δάντη. Ο λόγος για την Ασημίνα Χατζηανδρέου, η οποία έδωσε μία πολύ αποκαλυπτική συνέντευξη στο Λοιπόν και στην Μαρία Σοφιανού και μίλησε για το τι δυσκόλεψε περισσότερο με τη συμμετοχή της στο Survivor.

Τελειώνοντας το Survivor, τι είναι αυτό που άφησε στη ψυχή σου αυτή η εμπειρία;

Βγαίνοντας λοιπόν αντιλήφθηκα ότι κάποια πράγματα που είχα ως δεδομένα, έπρεπε τελικά να πασχίσω για αυτά για να τα αποκτήσω. Μου έμαθε λοιπόν την πειθαρχία, τη στέρηση και το σεβασμό απέναντι σε απλά πράγματα της ζωής.

Γνωρίσαμε την αληθινή Ασημίνα μέσα στο παιχνίδι;

Ήμουν μόνο ο εαυτός μου σε αυτό το παιχνίδι. Μετά από ένα σημείο ξεχνούσα ότι μας τραβάνε και κάμερες. Έκλαιγα, θύμωνα, χαιρόμουν, άφηνα τον εαυτό μου να είναι αληθινός και νομίζω ότι αυτό εκτίμησε κι ο κόσμος.

Η Ασημίνα Χατζηανδρέου σε μία κατάθεση ψυχής για την πιο δύσκολη στιγμή στο Survivor

Η πιο δύσκολη στιγμή σου μέσα στο παιχνίδι ποια ήταν;

Η πιο δύσκολη στιγμή μου στο παιχνίδι ήταν την περίοδο που πεινάγαμε πολύ οι μαχητές κι ήθελα να τα παρατήσω, σηκωνόμουν κι έβλεπα μαυρίλες, δεν άντεχα αυτήν τη ζαλάδα, αυτή την πείνα. Νομίζω ότι εκεί πέρασα πολύ δύσκολα.