Στο νοσοκομείο ο Βασίλειος Κωστέτσος - Τι συνέβη;

Οι αναρτήσεις του στα social media που προκάλεσαν ανησυχία

Αρθρογράφος: Ίρις Βίλα
Ίρις Βίλα
Youweekly Editor
NDP
NDP

Το πρωί της Παρασκευής (7/10) ο Βασίλειος Κωστέτσος βρέθηκε στο νοσοκομείο καθώς η είδηση γνωστοποιήθηκε από τον ίδιο αφού δημοσίευσε μια σειρά από φωτογραφίες και βίντεο. Φυσικά, οι δημοσιεύσεις του ανησύχησαν ιδιαίτερα τους χρήστες στο διαδίκτυο αφού αναρωτήθηκαν ποιος είναι ο λόγος.

Ο γνωστός σχεδιαστής μόδας αποκάλυψε πως ο λόγος που βρέθηκε στο νοσοκομείο είναι διότι είχε ένα προγραμματισμένο χειρουργείο στο μάτι του. Η αφορμή στάθηκε εξαιτίας ενός ατυχές περιστατικού που συνέβη πριν από πολλά χρόνια, με αποτέλεσμα να χτυπήσει σοβαρά το μάτι του. Μάλιστα, πριν από λίγο καιρό ο ίδιος έπεσε θύμα μιας άγριας ληστείας.

Στο νοσοκομείο ο Βασίλειος Κωστέτσος

«Επειδή με ρωτάτε προς τι το νοσοκομείο, το κρεβάτι και αυτή η καταπληκτική νοσοκομειακή ποδίτσα που μου πάει τέλεια νομίζω και για να μην ανησυχούν οι φίλοι μου και οι… εχθροί μου. Πριν πολλά πολλά χρόνια, όταν ήμουν μικρό μικρό παιδάκι, με είχαν χτυπήσει με όπλο στο μάτι, τη γλίτωσα τότε.

Μετά από πολλά χρόνια δημιούργησε ένα πρόβλημα, δεν το έλεγα, δεν έβλεπα καλά. Χάρη στον γιατρό μου έγινε σήμερα επιτέλους η εγχείρηση και όλα καλά. Τελείωσαν όλα και πιστεύω πως θα πάνε όλα καλύτερα. Σας ευχαριστώ και σας αγαπώ».

Η ανάρτηση του Βασίλειου Κωστέτσου

Συγκεκριμένα, ο