«Δεν θυμάμαι την πρώτη καταγγέλλουσα» - Ολοκληρώθηκε η κατάθεση της Αλίνας Κωτσοβούλου για την δίκη του Πέτρου Φιλιππίδη

Δείτε αναλυτικά

Αρθρογράφος: Ίρις Βίλα
Ίρις Βίλα
Youweekly Editor
NDP
NDP

Το πρωί της Παρασκευής (7/10) ο Πέτρος Φιλιππίδης πέρασε το κατώφλι του Μεικτού Ορκωτού Δικαστηρίου με κατεβασμένο το κεφάλι και χωρίς να κάνει κάποια δήλωση στις κάμερες καθώς συνεχίστηκε η δίκη του. Κάπου εδώ να τονίσουμε πως ο γνωστός ηθοποιός κατηγορείται για έναν βιασμό και δυο απόπειρες.

Μεταξύ άλλων, ανάμεσα στα πρόσωπα που κλήθηκαν να καταθέσουν ήταν και η Αλίνα Κωτσοβούλου προκειμένου να «φωτίσει» ζητήματα που αφορούν στην καταγγελία της πρώτης γυναίκας που έχει καταγγείλει τον ηθοποιό για τον βιασμό της.

Η κατάθεση της Αλίνας Κωτσοβούλου στην δίκη του Πέτρου Φιλιππίδη

«Την καταγγέλλουσα τη γνώρισα στο θέατρο Μουσούρη όταν ερχόταν να δει τη μητέρα της. Δεν θυμάμαι με τι συχνότητα ερχόταν. Δεν είχα κάποια προσωπική σχέση μαζί της για να τη χαρακτηρίσω ενοχλητική ή μη ενοχλητική. Έχουν περάσει 14 χρόνια, δεν θυμάμαι».

Η μάρτυρας σημείωσε πως δεν είχε κάποια προσωπική σχέση με την πρώτη καταγγέλλουσα και κατέθεσε πως δεν είναι σε θέση να θυμηθεί ούτε εάν υπήρχε πρόθεση να προστεθεί ρόλος στην παράσταση «Κουζίνες».

«Το 2008 ήμουν στις ''Κουζίνες''. Ήμουν βοηθός και βοηθούσα στη μετάφραση. Ήμουν και στον ''Μπακαλόγατο''. Ήμουν και βοηθός στην παράσταση στο θέατρο Ήβη. Δυστυχώς όπως είπα και στον κ. Μίντζια την Άνοιξη που μου τηλεφώνησε δεν θυμάμαι καθόλου αν έχω πάρει τηλέφωνο την πρώτη καταγγέλλουσα. Ένας βοηθός μπορεί να κάνει και 70 τηλέφωνα την ημέρα».

"Στο σφυρί" το εξοχικό στο Σοφικό Κορινθίας του Πέτρου Φιλιππίδη και της Ελπίδας Νίνου

Στο Μικτό Ορκωτό Δικαστήριο συνεχίζεται η δίκη του Πέτρου Φιλιππίδη ο οποίος κατηγορείται για έναν βιασμό και δυο απόπειρες. Να τονίσουμε πως ο γνωστός ηθοποιός μόλις πέρασε το κατώφλι είχε φανερά κατεβασμένο το κεφάλι ενώ προτίμησε να μην κάνει κάποια δήλωση στις κάμερες.

Βέβαια, μέσα από την εκπομπή «Πρωινό» βγήκε αποκλειστικό ρεπορτάζ αναφορικά με το εξοχικό στο Σοφικό Κορινθίας του γνωστού ηθοποιού και της Ελπίδας Νίνου καθώς βγαίνει σε πλειστηριασμό.

Συγκεκριμένα. το εξοχικό έχει χρέη αξίας 240.000 ευρώ σε τράπεζα από το 2009 τα οποία δεν μπορούν να αποπληρωθούν και γι’ αυτόν τον λόγο βγαίνει στο σφυρί. Μάλιστα, θα βγει σε πλειστηριασμό στις 7 Δεκεμβρίου 2022 προς 176.400 ευρώ (τιμή πρώτης προσφοράς), βρίσκεται σε μία αμφιθεατρική περιοχή με πράσινο και θέα στο Σαρωνικό, σε απόσταση 37 χλμ νοτιανατολικά της Κορίνθου.