Με κατεβασμένο κεφάλι και σιωπηλός - Δεν είπε λέξη ο Πέτρος Φιλιππίδης κατά την είσοδό του στο Εφετείο

Απέφυγε να απαντήσει στις απανωτές ερωτήσεις των δημοσιογράφων

Αρθρογράφος: Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Με κατεβασμένο κεφάλι και σιωπηλός - Δεν είπε λέξη ο Πέτρος Φιλιππίδης κατά την είσοδό του στο Εφετείο

Στο Εφετείο συνεχίζεται σήμερα Παρασκευή 7/10 η δίκη του Πέτρου Φιλιππίδη και η στενή του συνεργάτης θα καταθέσει υπέρ του γνωστού κωμικού. Η Μαρία Βλάχου βρέθηκε εκεί και αποκάλυψε τα νεότερα μέσα από την εκπομπή «Super Κατερίνα».

Η αντίδρασή του Πέτρου Φιλιππίδη στις απανωτές ερωτήσεις των δημοσιογράφων

Ο ηθοποιός ωστόσο αρνήθηκε να απαντήσει και να δώσει την οποιαδήποτε απάντηση στους δημοσιογράφους παρά τις ερωτήσεις τους, ενώ εισήλθε στο Εφετείο με κατεβασμένο το κεφάλι.

Να υπενθυμίσουμε, ότι η συνεργάτης αυτή που θα καταθέσει ξανά σήμερα, είχε αποκαλύψει ότι απολύθηκε μέσα από εισήγηση της Τζένης Διαγούπη λόγω του ότι θα κατέθετε υπέρ του.

Οι χθεσινές δηλώσεις του δικηγόρου του Φιλιππίδη για τα όσα γράφτηκαν για το θάνατο του ηθοποιού

Χαμός επικράτησε με δημοσίευμα που κυκλοφόρησε και ήθελε τον Πέτρο Φιλιππίδη να είναι νεκρός. Το εν λόγω γεγονός μετέφερε η εκπομπή Super Κατερίνα, η οποία σε σύνδεση που είχε με την απεσταλμένη δημοσιογράφο έξω από τα δικαστήρια που γινόταν η δίκη, μετέφερε όλες τις εξελίξεις.

Ο δικηγόρος του ηθοποιού κατά την είσοδο του στο κτήριο ρωτήθηκε από τους δημοσιογράφους για το δημοσίευμα και δεν δίστασε να απαντήσει εμφανώς εκνευρισμένος.

«Παιδιά ζει δεν έχει πεθάνει. Μα ζει τώρα τι έχετε να πείτε για τα δημοσιεύματα που έχει πεθάνει ζει, όπως βλέπετε, ακόμα ζει και ας στεναχωριόνται κάποιοι που ζει», είπε ο κ. Μιχάλης Δημητρακόπουλος.

Στη συνέχεια όταν τον ρώτησαν για τους πασίγνωστους ηθοποιούς που θα καταθέσουν (δείτε εδώ για ποιους μιλάμε) είπε πως θα πάνε να πουν την αλήθεια.

Μετά το δικηγόρο του, δηλώσεις στις κάμερες έκανε και η συνήγορος του Πέτρου Φιλιππίδη. «Τι δικαστήριο συνεχίζεται σήμερα, περιμένουμε και τους μάρτυρες που έχουν κληθεί από το δικαστήριο κατά τα άλλα η οικογένεια από χθες δέχεται συλλυπητήρια για το θάνατο του Πέτρου Φιλιππίδη γιατί υπήρχαν πάλι sites στο διαδίκτυο ότι ο Πέτρος Φιλιππίδης έχει πεθάνει», είπε η κ. Κική Πακιρτζίδου.

Να σημειωθεί πως η δίκη λίγα λεπτά αργότερα διεκόπη (δείτε το λόγο) και θα συνεχιστεί αύριο Παρασκευή 7/10.