«Η Τζένη Διαγούπη είχε αναφέρει...» - Ξέσπασε σε κλάματα στη δίκη η μάρτυρας υπεράσπισης του Πέτρου Φιλιππίδη

«Ζήτησε να απολυθώ επειδή...»

Ελένη Ζουγανέλη
Youweekly Editor
«Η Τζένη Διαγούπη είχε αναφέρει...» - Ξέσπασε σε κλάματα στη δίκη η μάρτυρας υπεράσπισης του Πέτρου Φιλιππίδη

Χαμός επικράτησε σήμερα 4/10 στην δίκη του Πέτρου Φιλιππίδη όταν η μάρτυρας υπεράσπισης ξέσπασε σε κλάματα την ώρα της κατάθεσης της, με αποτέλεσμα να διακοπεί για λίγα λεπτά. Την είδηση μετέφερε η εκπομπή Super Κατερίνα.

Συγκεκριμένα, πρώην συνεργάτιδα του ηθοποιού όταν ρωτήθηκε για τον χαρακτήρα του ανέφερε πως ήταν νευρικός και πως του άρεσαν οι γυναίκες. Ωστόσο, έχασε τη δουλειά της εξαιτίας της Τζένης Διαγούπη.

Η αποκάλυψη της μάρτυρα του Φιλιππίδη για την Τζένη Διαγούπη

«Αγαπούσε τη δουλειά του, ήταν πολύ νευρικός και του άρεσαν οι γυναίκες» και πρόσθεσε ξεσπώντας σε κλάματα: «Τέτοια μέρα έχασα τη δουλειά μου γιατί είχα έρθει μάρτυρας στη δίκη. Η Τζένη Διαγούπη είχε αναφέρει στην ΕΡΤ “Γιατί την έχετε αυτή την κοπέλα εδώ; Θα πάει ως μάρτυρας υπεράσπισης στον Πέτρο Φιλιππίδη”», αποκάλυψε λέγοντας πως έχασε τη δουλειά της εξαιτίας της.

Μάλιστα, η εκπομπή Super Κατερίνα, ανέφερε πως επικρατεί μυστήριο στη δίκη με την Ζέτα Μακρυπούλια μετά την πραγματοποίηση της κλήτευσης.

Στη φόρα ερωτικά μηνύματα που έστελναν ηθοποιοί στον Πέτρο Φιλιππίδη

Το φως της δημοσιότητας είδαν ερωτικά μηνύματα που φέρεται ότι δεχόταν ο Πέτρος Φιλιππίδης από συναδέλφους του πολύ πριν "σκάσει" το σκάνδαλο και κατηγορηθεί για έναν βιασμό και δυο απόπειρες. Μάλιστα τις επιστολές αυτές κρατά στα χέρια της η υπερασπιστική γραμμή του ηθοποιού.

Σύμφωνα με την εκπομπή Super Κατερίνα, οι επιστολές δεν γράφτηκαν από κάποια από τις καταγγέλλουσες αλλά από άλλες κυρίες ηθοποιούς και θα τις διαβάσουν στη δικαστική αίθουσα αύριο, Τρίτη 4 Οκτωβρίου όπου και θα συνεχιστεί η δίκη (δείτε το τελευταίο σοκαριστικό επεισόδιο που σημειώθηκε στη δίκη).

«Όταν σε βλέπω στη σκηνή σε ερωτεύομαι ξανά και ξανά. Είμαι τόσο ερωτευμένη που δεν θέλω να σε μοιράζομαι», φαίνεται να αναφέρει ένα μήνυμα. Ενώ ένα άλλο γράφει: «Σε ποθώ, δεν μπορώ να ξεχάσω τις νύχτες μας».