«Τον αγαπώ τόσο πολύ που...» - Η μεγάλη φοβία που εξομολογήθηκε η Κατερίνα Καινούργιου

Δεν μπορεί ούτε να το σκέφτεται σαν ενδεχόμενο

Γεωργία Σαμπαζιώτη
Youweekly Editor
«Τον αγαπώ τόσο πολύ που...» - Η μεγάλη φοβία που εξομολογήθηκε η Κατερίνα Καινούργιου

Με αφορμή τη συνέντευξή της Άσπας στην Super Kατερίνα, στην οποία αναφέρθηκε και στον αδερφό της Mad Clip και στο πως διαχειρίστηκε την απώλειά του, η Κατερίνα Καινούργιου προέβη σε μια εξομολόγηση. Συγκεκριμένα αναφέρθηκε σε ένα πολύ δικό της και αγαπημένο πρόσωπο, που φοβάται πολύ μήπως χάσει και τρέμει να μην του συμβεί τίποτα.

Και μπορεί πολλοί να νομίζουν ότι αναφέρεται στον Φίλιππο Τσαγκρίδη, για τον οποίο μάλιστα μίλησε σήμερα στην εκπομπή της(δείτε τι αποκάλυψε), ωστόσο δεν πρόκειται για αυτόν, αλλά για ένα συγγενικό της πρόσωπο που της έχει σταθεί σε κάθε δύσκολη στιγμή.

Το πρόσωπο που τρέμει να μην πάθει τίποτα η Καινούργιου

Η παρουσιάστρια του Alpha τρέφει τεράστια αδυναμία στον αδερφό της Πάνο Καινούργιο και τρέμει στην ιδέα μην πάθει κάτι.

«Δεν μπορώ να φανταστώ κάτι χειρότερο να συμβεί σε κάποιον από το να χάσει τον αδερφό του. Έχω μια συμπόνια, έτσι με πιάνει μια στεναχώρια. Αγαπώ τόσο τον αδελφό μου που πολλές φορές έχω άγχος αν θα γυρίσει σπίτι, αν είναι καλά. Δεν μπορώ να μπω στη θέση αυτής της κοπέλας» εξομολογήθηκε η Κατερίνα Καινούργιου

Ο ήρωας αδερφός που της σκοτώνει μέχρι και τις κατσαρίδες

Η γνωστή παρουσιάστρια Κατερίνα Καινούργιου είχε μια δυσάρεστη εμπειρία που πολλές και πολλοί από εμάς μπορούμε να νιώσουμε μια κάποια ταύτιση. Συγκεκριμένα όπως αποκάλυψε μέσα από story της στο instagram, λίγο πριν από το νυχτερινό της ύπνο μια καλοκαιρινή νύχτα, βρήκε στην κουζίνα της μια τεράστια...κατσαρίδα, με αποτέλεσμα να πάθει υστερία και να χρειαστεί να φωνάξει τον «ήρωά» της ή αλλιώς τον αδερφό της Πάνο Καινούργιο προκειμένου να την εξολοθρεύσει.

Γράφει λοιπόν στο story της τρομοκρατημένη:

««Και λίγο πριν κοιμηθώ… Ευχαριστώ τον «ήρωά» μου Πάνο Καινούργιο που μέσα σε 15 λεπτά βρέθηκε στο σπίτι μου και εξουδετέρωσε το ΤΕΡΑΣΤΙΟ, ΚΟΚΚΙΝΟ, ΙΠΤΑΜΕΝΟ κτήνος που βρέθηκε στην κουζίνα μου (κοινώς κατσαρίδα). Παιδιά… Δεν νομίζω πως έχω αντικρίσει μεγαλύτερη στα 37 μου χρόνια… Είμαι σε σοκ… Ίσως κάποιες με νιώθετε».

Το story της Καινούργιου μετά από την περιπέτειά της με την κατσαρίδα