«Όχι, όχι...» - Η επική απάντηση της γιαγιάς της Ασημίνας όταν ερωτήθηκε για το μέλλον της με τον Χρήστο Δάντη

Μοντέρνα η γιαγιά...

Γεωργία Σαμπαζιώτη
Youweekly Editor
«Όχι, όχι...» - Η επική απάντηση της γιαγιάς της Ασημίνας όταν ερωτήθηκε για το μέλλον της με τον Χρήστο Δάντη

Στην κάμερα του Πρωινού μας παραχώρησε δηλώσεις σήμερα 7/10 η Ασημίνα Χατζηανδρέου, μιλώντας για όλους και για όλα. Στη συζήτηση φυσικά ξεχώρισε το Survivor, αλλά και οι κλήσεις της παραγωγής για το All Star Survivor, αλλά και η σχέση της με τον Χρήστο Δάντη.

Στο θέμα του Survivor All Star δεν χαρίστηκε, αφού όπως είπε πολλοί είναι εκείνοι που λένε ψέματα ότι έχουν λάβει πρόταση, κάτι που απέχει κατά πολύ από την πραγματικότητα(δείτε εδώ αναλυτικά). Ωστόσο όταν η συζήτηση έφτασε στη σχέση της με τον Χρήστο Δάντη ήταν η γιαγιά της Ασημίνας που πήρε το λόγο και είπε την άποψή της για το ενδεχόμενο ενός γάμου στο άμεσο μέλλον.

Η επική αντίδραση της γιαγιάς της Ασημίνας στο ενδεχόμενο γάμου με τον Δάντη

Η γιαγιά της ρωτήθηκε για τη σχέση που έχει η εγγονή της με τον Χρήστο Δάντη και το ενδεχόμενο να ανέβουν τα σκαλιά της εκκλησίας.

«Όχι όχι, ακόμα δε θέλω να παντρευτεί, ακόμα είναι πολύ νέα. Έχει όλη τη ζωή μπροστά της» είπε η κυρία Ασημίνα.

Η απάντηση στις φήμες που τους ήθελαν χώρια

Στην κάμερα του Open Weekend μίλησε το πρωί της Κυριακής 25/9 η Ασημίνα Χατζηανδρέου, η οποία μεταξύ άλλων απάντησε και στις φήμες που την θέλουν να έχει χωρίσει με τον Χρήστο Δάντη.

Η πρώην παίκτρια του Survivor 5 λοιπόν τις διέψευσε κατηγορηματικά και είναι πιο αγαπημένοι από ποτέ με τον τραγουδιστή.

«Δεν έχουμε χωρίσει με τον Χρήστο Δάντη, χθες κοιμόμασταν στο ίδιο κρεβάτι. Ακούστηκε επειδή πήγα στο χωριό μου να δω τη γιαγιά μου. Εκείνος έχει περιοδεία και ήμασταν λίγο στο φλου. Αλλά πήγαμε μαζί διακοπές και είμαστε μια χαρά δόξα τω Θεώ Παναγία μου» είπε χαρακτηριστικά η Ασημίνα, η οποία όπως δήλωσε δεν την αφορά καθόλου η μεγάλη διαφορά ηλικίας που έχει με τον Χρήστο Δάντη.