«Γελάω γιατί όταν μιλάμε για τέτοια...» - Το ξέσπασμα του Γιώργου Αγγελόπουλου για όσα γράφονται γύρω από το όνομά του και το Survivor

«Mε ενοχλεί αυτό που γίνεται»

Γεωργία Σαμπαζιώτη
Youweekly Editor
«Γελάω γιατί όταν μιλάμε για τέτοια...» - Το ξέσπασμα του Γιώργου Αγγελόπουλου για όσα γράφονται γύρω από το όνομά του και το Survivor

Τον Γιώργο Αγγελόπουλο εντόπισε στο αεροδρόμιο η κάμερα του Πρωινού και φυσικά τη συμμετοχή μονοπώλησαν οι φήμες γύρω από τη συμμετοχή του στο Survivor ως παρουσιαστής ή παίκτης. Ο ''Ντάνος'' διέψευσε και επιβεβαίωσε αντίστοιχα ότι δεν ισχύει και ότι ισχύει, ενώ δεν δίστασε να ξεσπάσει και για τα χρηματικά ποσά που ακούγεται ότι παίρνει.

Συγκεκριμένα είχε παρουσιαστεί ως δεδομένο από συγκεκριμένα μέσα ότι έχει συμφωνήσει με την παραγωγή για το Survivor All Star, και μάλιστα όχι απλά σαν παίκτης, αλλά θα είχε διττό ρόλο(δείτε εδώ), κάτι το οποίο διέψευσε κατηγορηματικά, ενώ αποκάλυψε ότι πράγματι είχε κάνει συνάντηση, ωστόσο δεν κατέληξαν σε καμία συμφωνία.

Oι αποκαλύψεις του Ντάνου για το Survivor

Eίπε λοιπόν στην κάμερα του Πρωινού:

«Γελάω(με τις φήμες), γιατί όταν τέτοιες εποχές μιλάμε για τέτοια ποσά και εγώ δεν ξέρω τίποτα, πρέπει κάποιος και μένα να μου πει. Πριν περίπου δέκα μέρες δέχτηκα όντως ένα τηλεφώνημα κάναμε μια συνάντηση για το αν θα ήθελα να συμμετέχω στο παιχνίδι ως παίκτης.
Δεν θα πω ούτε δυστυχώς ούτε ευτυχώς, δεν μπορώ να μπω ως παίκτης γιατί έχω κλείσει συμφωνία για κάτι τηλεοπτικό, κινηματογραφικό. Το Plan b ήταν μια κουβέντα μικρή να δούμε μήπως υπάρχει άλλος τρόπος, δεν συζητήσαμε κάτι, ούτε για το οικονομικό, δεν υπάρχει λόγος να το κάνουμε αφού δεν μπορώ να συμμετέχω», είπε αρχικά και συμπλήρωσε:
«Γνωρίζω Γιώργο Λιανέ ότι είσαι ο παρουσιαστής του Survivor και εμένα με ενοχλεί αυτό που γίνεται, γιατί πιστεύω ότι είσαι πάρα πολύ καλός παρουσιαστής και τουλάχιστον θα ήθελα αν ξαναγίνει συνάντηση και αν αποφασιστεί κάτι ως προς την συμμετοχή μου στο All Star Survivor, να γνωρίζουν και οι παίκτες και ο Γιώργος, ότι θα γινόταν με πολύ σεβασμό και μόνο για να προσφέρω σε ένα παιχνίδι που γνωρίζω καλά εκ των έσω».

Τέλος για την πιθανή συμμετοχή του στο Survivor All Star κατέληξε:

«Το βλέπω δύσκολο γιατί αυτό το πράγμα εμένα με ενοχλεί, πήγα να συζητήσω γιατί όφειλα να συζητήσω με μια παραγωγή που έχω ξανασυνεργαστεί. Αυτό που αναπαράγεται και επιτρέπεται και από την πλευρά της παραγωγής να αναπαράγεται....εγώ λέω αυτό», έκλεισε φανερά πικραμένος.

Τι είχε πει ο Λιανός για την συμμετοχή του Ντάνου στο Survivor

Το πρωί της Τρίτης 4/10, η κάμερα της εκπομπής “Breakfast @ Star” και ο δημοσιογράφος Σαράντης Μαριεττής συνάντησαν τον Γιώργο Λιανό ο οποίος αποκάλυψε τους παίκτες που θα ήθελε ο ίδιος να δει στο Survivor All Star, ενώ φυσικά αναφέρθηκε και στην τηλεοπτική επιστροφή του Ντάνου.

«Καλύτερα να ρωτήσετε τον Γιώργο Αγγελόπουλο. Ειλικρινά μακάρι να ήταν στο χέρι το δικό μου και του Γιώργου Αγγελόπουλου και του Σάκη Τανιμανίδη να αποφασίζουμε ποιος θα το παρουσιάζει. Σίγουρα η παρουσία του Γιώργου Αγγελόπουλου που ήταν και ένας από τους νικητές, θα ήταν τιμή. Το ίδιο ισχύει και για τον Ηλία Γκότση, την Κατερίνα Δαλάκα, τον Σάκη Κατσούλη…

Άτομα που έφεραν εις πέρας όλη τη διαδικασία του Survivor. Κάτι έχω μάθει για τα πρόσωπα που θα μπουν, πάω τακτικά από το γραφείο απλά θα μου επιτρέψετε να το κρατήσω για μένα γιατί είναι κάποια πράγματα που θα πρέπει να μείνουν μυστικά μέχρι να έρθει η στιγμή της ανακοίνωσης η οποία αργεί» είπε χαρακτηριστικά ο Γιώργος Λιανός.