Είναι οριστικό: Ο παίκτης που υπέγραψε για το Survivor All Star - Το "χρυσό" συμβόλαιό του

Τον κατάφερε τελικά ο Ατζούν

Αρθρογράφος: Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Είναι οριστικό: Ο παίκτης που υπέγραψε για το Survivor All Star - Το

Survivor με μπόλικα.. αστέρια θα δούμε από τον Δεκέμβρη, μιας και την ερχόμενη σεζόν θα δούμε στον ΣΚΑΙ το Survivor All Star, όπου θα συμμετέχουν οι καλύτεροι παίκτες, τόσο από άποψη αγωνιστικότητας, όσο και από άποψη... ριάλιτι!

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ του Στέφανου Κωνσταντινίδη στην εκπομπή “Super Κατερίνα”, υπέγραψε ένας πολυαγαπημένος παίκτης, που όλοι περιμέναμε να τον δούμε κι αυτός δεν είναι άλλος από τον Γιώργο Αγγελόπουλο.

Στο Survivor All star ο Γιώργος Αγγελόπουλος

Ωστόσο, δεν θα συμμετέχει ως παίκτης, αλλά θα έχει διττό ρόλο. Συγκεκριμένα, δεν θα βρίσκεται μόνιμα στο στον Άγιο Δομίνικο και ο ρόλος του θα έχει στοιχεία παρουσίασης, στοιχεία εκφώνησης, ενώ θα είναι και coach ενθάρρυνσης των παικτών.

Ωστόσο, όσον αφορά τους παίκτες που πράγματι θα αγωνιστούν και θα διεκδικήσουν το έπαθλο, σας έχουμε το όνομα ενός που αποκάλυψε μάλιστα και πότε αναχωρούν για Άγιο Δομίνικο!

Το υπέρογκο ποσό που ζήταγε ο Ντάνος για το Survivor Αll star

Ανάμεσα στα πρόσωπα που έχουν ακουστεί και είναι πιθανόν να δούμε είναι ο Γιώργος Κόρομι, ο Ηλίας Μπόγδανος αλλά και ο δικός μας Ντάφυ, Τριαντάφυλλος (δείτε εδώ την απίστευτη ατάκα του Τζέιμς Καφετζή για την συμμετοχή του).

Μέχρι τα Χριστούγεννα θα έχει μαθευτεί ωστόσο ποιοι θα συμμετέχουν, και όσο για τον Ντάνο, οι δύο πλευρές συνεχίζουν τις συζητήσεις καθώς χωρίς τον πρώτο νικητή του Survivor, δεν γίνεται, και είναι κάτι που περιμένει και το τηλεοπτικό κοινό πως και πως και λόγο δημοφιλίας αλλά και αγωνιστικότητας, ενώ το ρεπορτάζ αναφέρει πως έχει ζητήσει το μεγαλύτερο ποσό που έχει ζητηθεί σε αντίστοιχο ριάλιτι.