Τρισευτυχισμένη μαμά η Άννα Μπεζάν - Η φωτογραφία που δημοσίευσε με τον Δημήτρη Παππά και την νεογέννητη κορούλα τους

Απολαμβάνουν την νέα τους καθημερινότητα

Αρθρογράφος: Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Κωνσταντίνα Τσουκαλά
NDP Photos
NDP Photos

Γονείς για πρώτη φορά έγιναν πριν μερικές μέρες η Άννα Μπεζάν και ο Δημήτρης Παππάς, καθώς υποδέχτηκαν στον κόσμο το πρώτο τους παιδί, με το ζευγάρι να πλέει σε πελάγη ευτυχίας.

Η όμορφη ηθοποιός γέννησε με καισαρική ένα υγιέστατο κοριτσάκι και πριν μερικά 24ωρα πήραν εξιτήριο από το μαιευτήριο (δείτε εδώ τις δηλώσεις της κατά την έξοδό της) και επέστρεψαν στο σπίτι τους. Ωστόσο, η Άννα Μπεζάν δεν είναι ιδιαίτερα ενεργή στα social media, καθώς απολαμβάνει την νέα της καθημερινότητα αλλά και τον νέο της ρόλο ως μαμά, παρόλα αυτά το απόγευμα της Παρασκευής 7/10 δημοσίευσε στο instagram της ένα πολύ γλυκό στιγμιότυπο.

Συγκεκριμένα, η Άννα Μπεζάν δημοσίευσε μια φωτογραφία στην οποία βλέπουμε τον Δημήτρη Παππά να κρατά την κορούλα τους στην αγκαλιά του.

Η Άννα Μπεζάν φωτογραφίζει τον Δημήτρη Παππά αγκαλιά με τη νεογέννητη κόρη τους

Η Άννα Μπεζάν φωτογραφίζει τον Δημήτρη Παππά αγκαλιά με τη νεογέννητη κόρη τους

Το συγκλονιστικό βίντεο της κατά την διάρκεια του τοκετού

Η νεαρή ηθοποιός δημοσίευσε στον προσωπικό της λογαριασμό στο instagram ένα βίντεο από τον τοκετό, λίγα δευτερόλεπτα μετά τον ερχομό του παιδιού της, με την ίδια να είναι φανερά συγκινημένη, μιας και δεν σταμάτησε να κλαίει.

Παράλληλα, μοιράστηκε και μερικές φωτογραφίες με τον αγαπημένο της και το ιατρικό προσωπικό, μέσα από το δωμάτιο του μαιευτηρίου, τις οποίες και συνόδευσε με ένα άκρως συγκινητικό κείμενο.

«Πέρασε κιόλας μια εβδομάδα και τα συναισθήματα είναι τόσο έντονα! Αυτοί οι δυο άνθρωποι ο άντρας μου πια και το παιδάκι μας είναι τα δώρα που δεν τόλμησα να ζητήσω από τη ζωή και μου δόθηκαν απλόχερα. Η καρδιά μου ξεχειλίζει μόνο από αγάπη και σιγά σιγά προσαρμόζομαι στη πραγματικότητα στην οποία έχω πλέον τη «δικη μου» οικογένεια, πέρα από την οικογένεια που γεννιόμαστε αυτοί είναι οι άνθρωποι που με ένα μαγικό τρόπο κάλεσα και βρήκα σε αυτή τη ζωή και το συναίσθημα είναι απερίγραπτο! Μικρό μας πλασματάκι έγινες ένας νέος δρομος να βαδίσω, με έκανες μεσα σε μια στιγμούλα να ξεχάσω τα πάντα, να ονειρεύομαι για πάντα και να επιθυμώ να σου χαρίσω κάθε χαμόγελο του κόσμου. Καλώς όρισες χριστινακι μας στην πιο τρελή τρελή οικογένεια.

Ευχαριστούμε πολύ το ΙΑΣΩ και όλο το προσωπικό για την άριστη φιλοξενία και εξυπηρέτηση σε όλα τα επίπεδα.
Ευχαριστω τον φανταστικό γιατρό μου, τον προσωπικό θεό μου Μιχάλη Παναγιώτοπουλο και την πιο δυναμική και υποστηρικτική μαία @ioannadim21. Εμπιστευτήκαμε το μεγαλύτερο μαιευτήριο της Ελλάδας και για αυτό τον λόγο νιώσαμε από την πρώτη στιγμή ασφάλεια! Όλη η εμπειρία θα μας μείνει αξέχαστη», έγραψε χαρακτηριστικά στην λεζάντα της ανάρτησής της η Άννα Μπεζάν.

Το συγκλονιστικό βίντεο της Άννας Μπεζάν κατά την διάρκεια του τοκετού

Το βίντεο της Άννας Μπεζάν κατά την διάρκεια του τοκετού