«Την κατάλληλη στιγμή με τις...» - H έμμεση παραδοχή της Μαρίας Κορινθίου για το Πρωινό

Επιβεβαιώνει με τον δικό της τρόπο πως θα πάρει την θέση της Δούκισσας Νομικού

Αρθρογράφος: Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Κωνσταντίνα Τσουκαλά
«Την κατάλληλη στιγμή με τις...» - H έμμεση παραδοχή της Μαρίας Κορινθίου για το Πρωινό

Εμείς πρώτοι σας αποκαλύψαμε πριν μερικές ώρες πως η γυναίκα που παίρνει την θέση της Δούκισσας Νομικού στο Πρωινό, στο πλευρό του Γιώργου Λιάγκα, θα είναι η Μαρία Κορινθίου (δείτε εδώ το αποκλειστικό μας ρεπορτάζ).

Συγκεκριμένα, η ηθοποιός από την ερχόμενη Δευτέρα θα βρεθεί στην παρέα του “Πρωινού" και μάλιστα η κάμερα της εκπομπής “Open Weekend” συνάντησε την Μαρία Κορινθίου η οποία παραδέχτηκε εμμέσως την τηλεοπτική της επιστροφή.

H έμμεση παραδοχή της Μαρίας Κορινθίου για την επιστροφή της στην τηλεόραση

«Ετοιμάζω πολλά ωραία πράγματα» είπε αρχικά η Μαρία Κορινθίου και όταν μάλιστα ρωτήθηκε για το αν θα κάνει πρωινό, απάντησε: «Θα σου πω, θα σου πω… Θα στο πάω πιο διπλωματικά. Δόξα τω Θεώ είμαι πολύ ευγνώμων γιατί τα τελευταία χρόνια όπου μιλάω είναι με ανθρώπους που έχουμε μεγαλώσει μαζί μέσα σε αυτόν τον χώρο. Εγώ αυτό που βλέπω είναι έναν θαυμασμό και μια αγάπη. Δόξα τω Θεώ γίνονται κάποιες προτάσεις. Από εκεί και πέρα, είναι και τι θα κουμπώσει την κατάλληλη στιγμή με τις κατάλληλες συνθήκες».

Η ανακοίνωση του Γιώργου Λιάγκα για την αντικαταστάτρια της Δούκισσας Νομικού στο Πρωινό

Ο Γιώργος Λιάγκας επιβεβαίωσε το αποκλειστικό μας ρεπορτάζ για τη νέα προσθήκη που θα δούμε από Δευτέρα στο Πρωινό! Η θέση της Δούκισσας Νομικού δεν θα είναι πια κενή (δείτε τι είχαν βάλει επάνω της τόσο καιρό που έλειπε).

Ο παρουσιαστής πήρε τον λόγο και αποκάλυψε στο τηλεοπτικό κοινό πως από τη Δευτέρα 10/10 έρχεται μία γυναίκα στο Πρωινό, η οποία είναι φίλη του για να βρίσκεται στα γυναικεία θέματα, στη στήλη των ζωδίων και της μαγειρικής.

«Θέλω να πω κάτι. Ακούω τόσα χρόνια, βγήκε η νέα Μενεγάκη, βγήκε ο νέος τέτοιος. Ακούω τόσα χρόνια πως έρχεται ο τάδε για να αντικαταστήσει τον τάδε, λες και ξέραμε ποια είναι η θέση του προηγούμενου. Κανείς δεν είναι κανενός που λέει και το τραγούδι. Θέλω να σας πω ότι πολύ πιθανό από Δευτέρα θα προστεθεί εδώ στο Πρωινό, μία φίλη μου, μία γυναίκα που αγαπάτε πάρα πάρα πολύ όλοι! Είμαι πολύ χαρούμενος. Δεν αντικαθιστά κανέναν, δεν μπαίνει στη θέση κανενός. Θα είναι στην παρέα μας και κυρίως θα με βοηθά πολύ εδώ γιατί δεν μπορώ να τα κάνω όλα αυτά. Στα ζώδια, στα γυναικεία θέματα… Να πω το όνομα; Χτίζω αναμονή κοινού» είπε ο Γιώργος Λιάγκας.