Πρωινό: Πρώτη μέρα χωρίς την Δούκισσα Νομικού - Τι έβαλαν στην θέση της δίπλα στον Λιάγκα

Φωτογραφία, όλα τα λεφτά! Το twitter ξεκίνησε το γλέντι

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
Πρωινό: Πρώτη μέρα χωρίς την Δούκισσα Νομικού - Τι έβαλαν στην θέση της δίπλα στον Λιάγκα

Πρώτο θέμα συζήτησης από το νωρίς το πρωί της Δευτέρας 26/9 η αποχώρηση της Δούκισσας Νομικού από την εκπομπή Πρωινό και το πλευρό του Γιώργου Λιάγκα. Μέχρι και η Κατερίνα Καινούργιου που παίζει απέναντι το σχολίασε (δείτε εδώ τον καυγά με τον Μικρούτσικο επειδή δεν τα έβρισκαν πάνω στο συγκεκριμένο θέμα).

Ο καλύτερος σχολιαστής, όμως, σε αυτά τα πράγματα είναι ο τηλεθεατής που συνήθως αποτυπώνει την γνώμη του και την σκέψη του στο twitter πια. Το πιο συγκλονιστικό tweet μεταξύ άλλων είναι το παρακάτω που δείχνει πως στην θέση της Δούκισσας έβαλαν μια γλάστρα!

Το σημερινό tweet για την εκπομπή Πρωινό

Τα υπόλοιπα που γράφτηκαν για το συμβάν

ΑΝΤ1 - αποκλειστικό: Τι ετοιμάζει η Δούκισσα Νομικού μετά την αποχώρηση από το Πρωινό

Η ανακοίνωση του σταθμού έγραφε πως η Δούκισσα παραμένει αγαπητό μέλος στην ομάδα του ΑΝΤ1 κι αυτό και ισχύει περίτρανα. Η παρουσιάστρια έχει κάνει ένα συμβόλαιο τριών χρόνων στο κανάλι και μετά από αυτό που έγινε με τον Γιώργο ο ΑΝΤ1 έχει μπει σε σκέψεις.

Το πρώτο και πιο προσιτό ενδεχόμενο είναι η Δούκισσα να απορροφηθεί στο πρωινό του Σαββατοκύριακου κι αν συμβεί αυτό, θα συμβεί άμεσα καθώς ως παρουσιάστρια έχει κλείσει πολλά εμπορικά με το όνομά της που θα έπαιζαν στο Πρωινό αλλά μετά από αυτό, ενώ έχει πάρει τα λεφτά πάγωσαν όλα. Με λίγα λόγια αυτή η εβδομάδα θα είναι εβδομάδα πολλών αποφάσεων...

Αναμένουμε να μάθουμε νεότερα και να σας τα μεταφέρουμε πρώτοι - όπως πάντα - στο Youweekly.gr!