«Σε μια γυναίκα δεν λες ποτέ αυτή την ατάκα» - "Έσφαξε" με το γάντι η Κατερίνα Καινούργιου τον Γιώργο Λιάγκα

Η τοποθέτησή της αναφορικά με την αποχώρηση της Δούκισσας Νομικού από το «Πρωινό»

Αρθρογράφος: Ίρις Βίλα
Ίρις Βίλα
Youweekly Editor
«Σε μια γυναίκα δεν λες ποτέ αυτή την ατάκα» -

Το πρωί της Δευτέρας (26/9) μέσα από την εκπομπή «Super Κατερίνα» η Κατερίνα Καινούργιου τοποθετήθηκε αναφορικά με την αποχώρηση "βόμβα" της Δούκισσας Νομικού από την εκπομπή «ΑΝΤ1» καθώς κανείς δεν περίμενε ότι η συνεργασία της με τον Γιώργο Λιάγκα θα "ναυαγήσει" με αυτόν τον τρόπο. (Δείτε εδώ τα πρώτα λόγια του παρουσιαστή στην σημερινή εκπομπή).

Οι δηλώσεις της Κατερίνας Καινούργιου για την Δούκισσα Νομικού

Συγκεκριμένα, η Κατερίνα Καινούργιου ανέφερε: «Σε μια γυναίκα, κι εφόσον το πάμε και σε μητέρα, που δεν μου αρέσουν αυτοί οι διαχωρισμοί γιατί κάποια γυναίκα μπορεί να μην έχει παιδί, αλλά γυναίκα συνεχίζει να είναι, και σε μια μητέρα παντρεμένη δεν λες ποτέ αυτή την ατάκα».

Ο Γρηγόρης Γκουντάρας πρόσθεσε στη συνέχεια: «Επειδή το κουβεντιάσαμε, εγώ που στην τηλεόραση μιλάω πάνω κάτω όπως μιλάω στα κανονικά μου, εγώ αυτό δεν θα το έλεγα ποτέ. Και ειδικά σε έναν άνθρωπο που δεν τον ξέρω κιόλας».

ΑΝΤ1 - αποκλειστικό: Τι ετοιμάζει η Δούκισσα Νομικού μετά την αποχώρηση από το Πρωινό

Πρώτο θέμα συζήτησης αυτό το Σαββατοκύριακο ήταν σίγουρα η Δούκισσα Νομικού, ο Γιώργος Λιάγκας και το πρωινό. Ο ΑΝΤ1 την Κυριακή 25/9 έλυσε και οριοθέτησε τα πάντα βγάζοντας μια επίσημη ανακοίνωση πως η ξανθιά παρουσιάστρια αποχωρεί και... αδειάζοντας κατά την γνώμη μας τον κεντρικό παρουσιαστή (δείτε εδώ τι έγραφε η ανακοίνωση).

Εκείνη με την σειρά της λίγες ώρες μετά έκανε μια ανάρτηση στον προσωπικό της λογαριασμό στο instagram πετώντας τις δικές της σπόντες και καρφιά (δείτε την εδώ) ενώ ο Λιάγκας σήμερα 26/9 στην εκπομπή του, όπως θα δείτε και στο παρακάτω βίντεο, αφιέρωσε μόνο 57 δευτερόλεπτα για να την αποχαιρετήσει.