Πρωινό: «Εγώ θέλω πραγματικά να την...» - Τα πρώτα λόγια του Γιώργου Λιάγκα μετά από την αποχώρηση της Δούκισσας Νομικού

«Θα κάνουμε ό,τι μπορούμε για να τους βγάλουμε ασπροπρόσωπους»

Αρθρογράφος: Ίρις Βίλα
Ίρις Βίλα
Youweekly Editor
Πρωινό: «Εγώ θέλω πραγματικά να την...» - Τα πρώτα λόγια του Γιώργου Λιάγκα μετά από την αποχώρηση της Δούκισσας Νομικού

Πως και πως περίμεναν οι τηλεθεατές της εκπομπής, «Πρωινό» όπου προβάλλεται μέσα από την τηλεοπτική συχνότητα του ΑΝΤ1 τα πρώτα λόγια του Γιώργου Λιάγκα μετά από την αποχώρηση "βόμβα" της Δούκισσας Νομικού όπου ανακοινώθηκε εχθές (25/9) με δελτίο τύπου από τον σταθμό του Αμαρουσίου.

Επιπλέον να τονίσουμε πως στους τίτλους αρχής του «Πρωινού» είδαμε ότι δεν υπάρχει πλέον το όνομα της Δούκισσας Νομικού.

Οι πρώτες δηλώσεις του Γιώργου Λιάγκα

«Τώρα πρέπει να πούμε κάτι. Όπως γνωρίζετε η Δούκισσα Νομικού δε θα συνεχίσει στην εκπομπή. Αποφάσισε να αποχωρήσει οικειοθελώς. Εγώ θέλω πραγματικά να την ευχαριστήσω μέσα από την καρδιά για τη μικρή έστω συνεργασία που είχαμε και ειλικρινά να της ευχηθώ τα καλύτερα από εδώ και πέρα.

Από ότι διαβάσαμε θα είναι στον ΑΝΤ1. Οπότε καλή επιτυχία σε ό,τι κι αν κάνει, το αξίζει. Θέλω πραγματικά να ευχαριστήσω τον ΑΝΤ1 γιατί εμπράκτως στηρίζει πάρα πολύ και αυτή την ομάδα και την εκπομπή. Θα κάνουμε ό,τι μπορούμε για να τους βγάλουμε ασπροπρόσωπους».

Αυτή είναι η επικρατέστερη αντικαταστάτριά της

Στην εκπομπή Open Weekend μίλησε το πρωί της Κυριακής 25/8 η διευθύντρια του περιοδικού Youweekly, Τζώρτζια Συρίχα, με την ίδια να αποκαλύπτει την παρουσιάστρια που είναι φαβορί για αντικαταστάστρια της Δούκισσας Νομικού στο Πρωινό του ΑΝΤ1, μετά την αποχώρησή της, την οποία σας είχαμε αποκαλύψει πρώτοι εμείς.

Η ίδια ανέφερε μεταξύ άλλων λοιπόν πως στο τραπέζι έχει πέσει και το όνομα της Κατερίνας Καραβάτου, η οποία μετά την αποχώρησή της από το MEGA, δεν έχει επιλέξει τον νέο σταθμό στην καριέρα της και παραμένει ελεύθερη.

Κάποια επαφή ανάμεσα στις εμπλεκόμενες πλευρές δεν έχει γίνει, όμως το όνομα της έχει πέσει στο τραπέζι του ΑΝΤ1 και αναμένουμε εξελίξεις.