«Καλώς ήρθες μικρή μας» - Γονείς για τρίτη φορά ο Θανάσης Πατριαρχέας και η Βίβιαν Δράκου

Η πρώτη φωτογραφία μέσα από το μαιευτήριο

Γεωργία Σαμπαζιώτη
Youweekly Editor
NDP
NDP

Σε πελάγη ευτυχίας πλέει εδώ και λίγη ώρα ο Θανάσης Πατριαρχέας και η σύζυγός του Βίβιαν Δράκου, αφού έγιναν γονείς για τρίτη φορά. Ο πρωταγωνιστής της Άγριας Γης μάλιστα ανέβασε στο Instagram και την πρώτη τους φωτογραφία μέσα από το μαιευτήριο, όπου είχαν τη χαρά να κρατάνε στην αγκαλιά τη μικρή τους κόρη.

Με τη σύζυγό του είναι πολλά χρόνια μαζί και έχουν άλλα δύο παιδάκια. Η ίδια συχνά καλείται να διαχειριστεί τις αντιδράσεις της, λόγω των εμφανίσεών του σε σειρές όπως ο Σασμός, όπου είχε παραδεχτεί ότι ένιωθε περίεργα όταν τον έβλεπε σε σκηνές με άλλες γυναίκες. Πάντως δεν έχει κάτι να φοβάται, αφού ο σύζυγός της είναι ολοκληρωτικά δοσμένος σε εκείνη.

Η πρώτη φωτογραφία Δράκου και Πατριαρχέα μέσα από το μαιευτήριο

«Καλώς ήλθες μικρή μας», έγραψε στη λεζάντα της ανάρτησής του ο Θανάσης Πατριαρχέας.

Ο λόγος που θέλει πολλά παιδιά

Στην κάμερα της εκπομπής “Happy Day” και τη δημοσιογράφο Όλγα Λαφαζάνη είχε παραχωρήσει δηλώσεις ο Θανάσης Πατριαρχέας με αφορμή την παράσταση που πρωταγωνιστούσε “Η μεγάλη πλεκτάνη”. Ο γνωστός ηθοποιός, μεταξύ άλλων, αναφέρθηκε στον ρόλο του στη σειρά “Σασμός”, αλλά και στην τρίτη εγκυμοσύνη της συζύγου του, Βίβιαν Δράκου.

«Στην περιοδεία στην Κρήτη θα έρθει και η οικογένεια μου. Μακάρι να αντέχουν για παντού. Η σύζυγός μου είναι 6 μηνών έγκυος. Στο τρίτο παιδάκι και περιμένουμε πάλι κοριτσάκι. Σεπτέμβριο - Οκτώβριο θα γεννήσει. Όσο μπορώ βοηθάω και η ζωή είναι ονειρική με τα παιδιά. Θέλαμε τρίτη εγκυμοσύνη και εξακολουθώ να θέλω κι άλλα παιδάκι αν αντέχει και η γυναίκα μου. Είμαι μοναχοπαίδι και ίσως αυτό φταίει που θέλω πολλά παιδιά», είπε ο Θανάσης Πατριαρχέας.

«Θα δούμε τι θα γίνει τον Άγγελο στον “Σασμό”. Θα δούμε αν με δείτε στον δεύτερο κύκλο. Γιατί όχι; Ήταν εκπληκτική εμπειρία, το να δουλεύω να με τέτοιους ηθοποιούς ήταν τιμητικό», πρόσθεσε για τον “Σασμό” ο Θανάσης Πατριαρχέας.