Πήρε εξιτήριο η Σοφία Λεοντίτση - Το πρώτο βίντεο αγκαλιά με το νεογέννητο γιο της

Οικογενειακές στιγμές στο σπίτι

Γεωργία Σαμπαζιώτη
Youweekly Editor
Πήρε εξιτήριο η Σοφία Λεοντίτση - Το πρώτο βίντεο αγκαλιά με το νεογέννητο γιο της

Πολύ ευτυχισμένες στιγμές ζουν εδώ και τρεις μέρες η Σοφία Λεοντιτση και ο σύζυγός της Τόλης Χριστοφοράκης, αφού ήρθε στον κόσμο ο γιος τους. Μετά από τις απαραίτητες εξετάσεις που έγιναν η Λεοντίτση πήρε πλέον εξιτήριο και έχει επιστρέψει σπίτι με την πρώην παίκτρια του MyStyle Rocks να ανεβάζει μάλιστα και το πρώτο της βίντεο αγκαλιά με το βρέφος.

Ακριβώς την ίδια μέρα δηλαδή στις 6/10 γέννησε και η άλλη παίκτρια του My style rocks, Ιωάννα Σιαμπάνη, που ανέβασε επίσης μερικές πολύ εντυπωσιακές φωτογραφίες από τη διαδικασία της γέννας και μετά(δείτε τις εδώ) μαζί με τον σύζυγό της Τζίμη Σταθοκωστόπουλο.

Το πρώτο βίντεο της Λεοντίτση με τον νεογέννητο γιο της

«Σπίτι μας», γράφει στη λεζάντα της ανάρτησής της η Σοφία Λεοντίτση και τα λόγια είναι περιττά, αφού ο μικρούλης δεν ξεκολλάει από το στέρνο της μαμάς του.

Το δωμάτιο που του έχουν ετοιμάσει

Η Σοφία Λεοντίτση όσο ήταν έγκυος στο δεύτερο παιδάκι της έκανε όλες τις απαραίτητες προετοιμασίες προκειμένου να υποδεχτούν με τις καλύτερες συνθήκες το νέο μέλος της οικογένειας.

Μέσα από αναρτήσεις, που κάνει στο instagram τη βλέπουμε να είναι πολύ δραστήρια παρά την κοιλίτσα της, που είχε μεγαλώσει πάρα πολύ. Έτσι λοιπόν, εκτός από το νέο επαγγελματικό βήμα, που έκανε με τη συλλογή ρούχων της, ετοίμασε παράλληλα το παιδικό δωμάτιο, του αγοριού που περιμένει να παίζει μέσα σε αυτό με το αδερφάκι του.

«Το δωμάτιο του μπέμπη. Λείπουν το χαλάκι και η κουρτίνα… Νομίζω είναι ό,τι ωραιότερο έχω φτιάξει και περιμένουμε πως και πως να δούμε τον μπέμπη μας να μπουσουλάει μέσα σε αυτό».

Τώρα λοιπόν που γέννησε και επέστρεψαν σπίτι ο μικρούλης αργά η γρήγορα θα πάρει την θέση του στο δωμάτιο που του ετοίμασαν, ωστόσο θα χρειαστεί να περιμένουν λίγο καιρό ακόμα μέχρι να φτάσει στο σημείο να μπουσουλάει.

Λεοντίτση - Παιδικό δωμάτιο