Έκρυβε με τα χέρια την κοιλίτσα της - Σούσουρο με τις νέες φωτογραφίες της Ελένης Φουρέιρα

Τι συμβαίνει τελικά με τις φήμες της εγκυμοσύνης της

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
NDP Photos
NDP Photos

Ολοένα και φουντώνουν οι φήμες που θέλουν την Ελένη Φουρέιρα να γίνεται μανούλα για πρώτη φορά, μιας και η τραγουδίστρια ακύρωσε πολλές από τις εμφανίσεις της το καλοκαίρι, ενώ μάλιστα σπάνια πλέον φοράει κολλητά και εφαρμοστά ρούχα (δείτε εδώ τι φόρεσε στην πιο πρόσφατη δημόσια έξοδό της).

Η όμορφη τραγουδίστρια τα τελευταία χρόνια βρίσκεται σε μια πολύ όμορφη σχέση με τον Αλμπέρτο Μποτία και όλα δείχνουν πως είναι έτοιμοι να κάνουν το επόμενο βήμα και να δημιουργήσουν την δική τους οικογένεια.

Η Ελένη Φουρέιρα, έχει περιορίσει και την επαφή της με τα social media, μιας και δεν δημοσιεύει πλέον τόσο συχνά, ενώ σχεδόν όλες οι τελευταίες της φωτογραφίες είναι με πολύ φαρδιά ρούχα. Μάλιστα, η ίδια μοιράστηκε μερικά νέα της στιγμιότυπα στο instagram, στα οποία την βλέπουμε να κρύβει ξεκάθαρα την κοιλίτσα της, μιας και έχει τοποθετήσει εκεί τα χέρια της.

Σούσουρο με τις νέες φωτογραφίες της Ελένης Φουρέιρα

Σούσουρο με τις νέες φωτογραφίες της Ελένης Φουρέιρα

Σούσουρο με τις νέες φωτογραφίες της Φουρέιρα

Τι γύρευε στο ΡΕΑ η Ελένη Φουρέιρα πριν μερικές μερες

Τι σας έχω τι σας έχω! Ένα καυτό news για να ξεκινήσει καλά η πρώτη εβδομάδα του μήνα! Η αγαπημένη Ελένη Φουρέιρα το τελευταίο διάστημα έχει απασχολήσει πολύ τα πηγαδάκια της ελληνικής showbiz αφού χωρίς να πει πολλά - αναφέροντας μόνο πρόβλημα υγείας - αποφάσισε το καλοκαίρι να διακόψει την περιοδεία της κι από τότε έχει γίνει άφαντη!

Ενεργή στα social media μπορεί να είναι - όταν θέλει κι όσο θέλει - αλλά στην πραγματική ζωή, στην καθημερινότητα δηλαδή έχει σταματήσει τις πολλές δημόσιες εμφανίσεις. Πριν από λίγες ημέρες μάλιστα κυκλοφόρησε ένα βίντεο στο οποίο φαινόταν να είναι έξαλλη όταν συνειδητοποίησε πως οι κάμερες των ρεπόρτερ την κατέγραφαν σε δείπνο με τους φίλους της (δείτε το βιντεάκι εδώ). Από τότε πάλι τα βήματα της... εξαφανίστηκαν, μέχρι εχθές απόγευμα, Κυριακή 2/10.

Αυτό δεν το γνωρίζω, γιατί εκεί δεν ήμασταν και... υπάρχει και το ιατρικό απόρρητο παιδιά! Αυτό που γνωρίζω καλά και μπορώ να σας μεταφέρω μέσα από το Vanda's blog του Youweekly.gr είναι πως την Κυριακή απόγευμα η Ελένη εθεάθη στην μαιευτική κλινική ΡΕΑ ολομόναχη, από την πίσω πόρτα, φορώντας ένα υπέροχο oversized λευκό κοστούμι.

Μια που μπήκε και μια που ξανά βγήκε μετά από αρκετή ώρα, πάλι από την πίσω πόρτα. Έτσι μου είπε δηλαδή αυτόπτης μάρτυρας...

Αυτά από μένα! (Για τώρα χιχιχιχ)