"Κρύβω πολύ καλά..." - Χώρισε η Δήμητρα Αλεξανδράκη με τον σύζυγό της λίγο μετά τον γάμο;

Η απάντηση όλο νόημα στο instagram

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
NDP Photos
NDP Photos

Κρυφά παντρεύτηκε με τον σύντροφό της πριν περίπου έναν μήνα η Δήμητρα Αλεξανδράκη, η οποία έκανε την εν λόγω αποκάλυψη στον αέρα της Super Κατερίνα, προκαλώντας σε όλους μεγάλη έκπληξη, μιας και δεν το είχε πάρει χαμπάρι κανείς.

«Παντρεύτηκα και ειλικρινά αφήστε με στην ησυχία μου. Πήρα την ευλογία από τον παπά και τελειώσαμε. Δεν θέλω να το συζητήσω. Μη μου το κάνεις αυτό το πράγμα. Έχω αρχίσει και στριμώχνομαι πάρα πολύ και δεν περνάω καλά κι εγώ η ίδια με τον εαυτό μου. Μετανιώνω την ώρα και τη στιγμή που ανέβασα και την πρόταση γάμου.

Καλύτερα να ήξεραν ότι είμαι μόνη. Αν είχες τα social μου θα καταλάβαινες πού είναι το κακό. Θέλω να αποφύγω τελείως όλο αυτό το κομμάτι. Αν τον κόσμο τον ενδιαφέρει η Δήμητρα είναι η Δήμητρα. Τίποτα άλλο… Το σημαντικό είναι ότι έχω πάρει την ευλογία που ήθελα για να προχωρήσω. Να το λήξουμε εδώ; Είναι παράκληση», είχε πει η Δήμητρα Αλεξανδράκη (δείτε εδώ το βίντεο με την αποκάλυψη).

Παρόλο που η ίδια δεν μας έχει δείξει τον σύζυγό της ποτέ, ενώ τον αναφέρει και σπάνια, θέλησε να απαντήσει σε έναν follower της Soula Glamorous, όπου ρώτησε αν χώρισε.

Η απάντηση της Δήμητρας Αλεξανδράκη για το αν χώρισε ή όχι

«Πάμε πάλι πρωί πρωί. Λοιπόν σύμφωνα με αυτά που λέγονται: Έχω κάνει δύο γάμους στο παρελθόν (ο ένας στην Αγγλία). Έχω δυο παιδιά τα οποία κρύβω πάρα πολύ καλά. Παντρεύτηκα ξανά, αφού μάλλον χώρισα, έχω ακόμη ένα παιδί που επίσης κρύβω πολύ καλά… και τώρα μάλλον ξαναχώρισα. Άρα είμαι μάνα 4 παιδιών (μαζί με την αιζα) και χωρισμένη», απάντησε χιουμοριστικά η Δήμητρα Αλεξανδράκη μέσα από ένα instastory που έκανε.

Η απάντηση της Δήμητρας Αλεξανδράκη για το αν χώρισε ή όχι

Ο λόγος που δεν δείχνει τον σύζυγό της

Η Δήμητρα Αλεξανδράκη βρέθηκε το βράδυ της Παρασκευής 17/6 στο After Dark και μεταξύ των όσων είπε το μοντέλο στο γνωστό εξομολογητήριο δε μπόρεσε να μην αναφερθεί και στον έρωτα με τον άντρα της ζωή της αλλά και στον γάμο τους, που πλησιάζει.

«Προετοιμάζομαι για τον γάμο μου, υπάρχει ημερομηνία αλλά δεν θα την πω. Ο γάμος δεν είναι ένα από τα πανηγύρια που κάνουμε, είναι ένα πάρα πολύ ιερό μυστήριο, αν το θεωρούσα παιχνιδάκι, θα είχα 3,4 γάμους στην πλάτη μου. Επειδή το θεωρώ κάτι ιερό, θα γίνει μία φορά και θα μας χωρίσει ο θάνατος».

Και πρόσθεσε: «Τον άντρα μου όχι, δεν τον γνωρίζετε και δεν χρειάζεται να τον μάθετε, ούτε την ημέρα του γάμου γιατί δεν θα ξέρετε που θα γίνει», είπε η Δήμητρα Αλεξανδράκη.