Χαμός στο instagram της: Η φωτογραφία της Ελένης Μενεγάκη που έλαβε δεκάδες αρνητικά σχόλια - "Πολύ κακό"

Τι ανέβασε η παρουσιάστρια και προκάλεσε τέτοιο χαμό

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
Instagram / eleni menegaki
Instagram / eleni menegaki

Αποδέκτρια αρκετών σχολίων έγινε η Ελένη Μενεγάκη, με αφορμή μια συγκεκριμένα εμφάνιση που έκανε πριν μερικές μέρες στην εκπομπή της. Η παρουσιάστρια μάλιστα την είχε χαρακτηρίσει και η ίδια ως.. διχασμένη.

Συγκεκριμένα, στις 5/10, η Ελένη Μενεγάκη επέλεξε να φορέσει ένα μακρύ φλοράλ φόρεμα, αρκετά ανοιξιάτικο και δροσερό, το οποίο όμως το συνδύασε με ένα ζευγάρι ψηλές δερμάτινες λευκές μπότες -δείτε εδώ το βίντεο με την έναρξη της εκπομπής-.

Το αποτέλεσμα μπορεί να ήταν εντυπωσιακό, ωστόσο σύμφωνα με την ίδια, ήταν κάπως μπερδεμένο μιας και συνδύασε δύο εποχές. Από την άλλη, όλοι οι συνεργάτες της την αποθέωσαν, σε αντίθεση με τις διαδικτυακές της φίλες στο Instagram, πολλές από τις οποίες έσπευσαν να σχολιάσουν κάτω από την λόγω φωτογραφία που είχε ανεβάσει στο προφίλ της, πως είναι ένα κακό ντύσιμο.

Τα σχόλια που έλαβε η Ελένη Μενεγάκη με αφορμή το ντύσιμο της

Τα σχόλια που έλαβε η Ελένη Μενεγάκη με αφορμή το ντύσιμο της 
Instagram / eleni menegaki
Τα σχόλια που έλαβε η Μενεγάκη με αφορμή το ντύσιμο της 
Instagram / eleni menegaki

Ότι κι αν φορέσει, όπως κι αν βαφτεί, η Ελένη Μενεγάκη παραμένει μια κούκλα

Η Ελένη Μενεγάκη και ο Ματέο Παντζόπουλος είναι ένα από τα πιο ταιριαστά ζευγάρια της εγχώριας showbiz καθώς δεν είναι λίγες οι φορές που έχουν απασχολήσει -δείτε εδώ την πραγματική διαφορά στην ηλικία τους. Συγκεκριμένα, η παρουσιάστρια του MEGA είναι ιδιαίτερα ενεργή μέσα από τους προσωπικούς της λογαριασμούς στα social media.

Αυτό συμβαίνει καθώς της αρέσει να μοιράζεται με τους διαδιτκυακούς της φίλους διάφορες προσωπικές στιγμές από την καθημερινότητά της. Μπορεί να είναι μετρημένες στα δάχτυλα οι δημοσιεύσεις που κάνει με τον αγαπημένο της σύζυγο -δείτε εδώ τον άγνωστο αδερφό του, ωστόσο θέλησε να δημοσιεύσει μια φωτογραφία στην οποία την βλέπουμε να απολαμβάνει ένα ποτήρι κρασί.

Η ίδια μεταξύ άλλων, έγραψε χαρακτηριστικά στη λεζάντα της ανάρτησής της στο insatgram: «Καλό μήνα ρε παιδιά», ενώ από την άλλη, οι χρήστες δεν δίστασαν να τους αποθεώσουν στα σχόλια.