«Εγώ την αρραβώνιασα και είμαι τρισευτυχισμένη» - Η απάντηση της Σοφίας Βόσσου για την σχέση της κόρης της με τον κρατούμενο Βασίλη Δημάκη

«Να κάνουν αυτό που θέλουν αυτοί…»

Αρθρογράφος: Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Κωνσταντίνα Τσουκαλά
«Εγώ την αρραβώνιασα και είμαι τρισευτυχισμένη» - Η απάντηση της Σοφίας Βόσσου για την σχέση της κόρης της με τον κρατούμενο Βασίλη Δημάκη

Στην κάμερα της εκπομπής “Open Weekend” και τον δημοσιογράφο Χρήστο Γιασουλίδη μίλησε το πρωί της Κυριακής 9/10 η Σοφία Βόσσου, η οποία μίλησε μεταξύ άλλων και για την απόφαση της κόρης της Ερασμίας Μάνου να αρραβωνιαστεί με τον κρατούμενο των φυλακών Κορυδαλλού Βασίλη Δημάκη (δείτε εδώ ποιος είναι).

Οι δηλώσεις της Σοφίας Βόσσου για τον αρραβώνα της κόρης, Ερασμίας Μάνου με τον Βασίλη Δημάκη

«Έχω ευχηθεί στο παιδί μου, εγώ το αρραβώνιασα και είμαι τρισευτυχισμένη. Θέλω να είναι καλά όπως όλα τα παιδιά του κόσμου. Είμαι χαρούμενη που είναι ερωτευμένη, είμαι χαρούμενη που αρραβωνιάστηκε, είμαι χαρούμενη που βλέπω δυο ανθρώπους να λάμπουν από έρωτα, από αγάπη ουσιαστική. Να είναι καλά και να κάνουν αυτό που θέλουν αυτοί…», είπε χαρακτηριστικά η Σοφία Βόσσου.

Η απάντηση της Ερασμίας Μάνου

Η ίδια λοιπόν μίλησε για τον αρραβώνα της στην εκπομπή Super Κατερίνα: «Δεν είναι λίγος ο καιρός που επικοινωνώ με τον Βασίλη Δημάκη. Έχουμε βρεθεί αρκετές φορές εκτός φυλακής όταν πήγαινε στο Πανεπιστήμιο. Είναι ένας άνθρωπος παράδειγμα, όχι βέβαια για το παρελθόν του! Τα τελευταία δέκα χρόνια είναι συνεχόμενα στην φυλακή και θέλησε να μην λειτουργήσει ως παραβατικός χαρακτήρας».

Αναφορικά με τα αρνητικά μηνύματα και σχόλια που έχει δεχτεί, είπε: «Είναι λίγο απότομο όλο αυτό που συμβαίνει. Ό,τι έχω να πω, το έχω πει. Είμαι μια χαρά. Έχω λάβει ανάμεικτα μηνύματα, θετικά και αρνητικά. Ο καθένας λέει τη δική του άποψη αλλά εγώ είμαι καλά».