Έβαλε τις φωνές επειδή άργησε να βγει στο Open Weekend - Χαμός μεταξύ Βάνας Μπάρμπα και Ελένης Τσολάκη

«Όταν έχετε γεμίσει τις εκπομπές με συνεντευξούλες από εδώ κι από εκεί...»

Αρθρογράφος: Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Έβαλε τις φωνές επειδή άργησε να βγει στο Open Weekend - Χαμός μεταξύ Βάνας Μπάρμπα και Ελένης Τσολάκη

Χαμός επικράτησε το πρωί της Κυριακής 9/10 στον αέρα του Open Weekend, όπου καλεσμένη ήταν η Βάνα Μπάρμπα. Η γνωστή ηθοποιός συγκεκριμένα ήταν αρκετά εκνευρισμένη, καθώς ανέφερε ότι άργησε να βγει και να ενημερώσει σχετικά με τις δράσεις της ΕΛΕΠΑΠ (Ελληνική Εταιρία Προστασίας και Αποκατάστασης Αναπήρων Προσώπων).

Μάλιστα, κατά την έναρξη της συνέντευξης επικρατούσε απόλυτη ησυχία στο πλατό με την Βάνα Μπάρμπα να λέει στην Ελένη Τσολάκη: «Πάντως έχουμε πολλή ησυχία στο πλατό έτσι; Μην πεις».

Χαμός στον αέρα του Open Weekend με την Βάνα Μπάρμπα

Στη διάρκεια της κουβέντας η Βάνα Μπάρμπα (που πρόσφατα πέρασε μια περιπέτεια με την υγεία της) ανέφερε: «Να μιλήσω, να πω; Μπορεί να θύμωσα λίγο μαζί σας αλλά δεν φταίει κανείς. Ούτε τα παιδιά φταίνε, γιατί όλοι κάνουν τη δουλειά τους σωστά. Απλά πρέπει να καταλάβετε ότι όταν έχετε γεμίσει τις εκπομπές με συνεντευξούλες από εδώ κι από εκεί, πρέπει να δίνετε ουσία σε κομμάτια αλληλεγγύης κι αγάπης. Δεν είμαι εγώ εδώ, μπορεί να είναι ένας άλλος αύριο. Με θέλατε, αλλά αν δεν νευρίαζα και εγώ και έλεγα ότι θέλω τόση καθαρή ώρα… Δε φταίει κανείς προς Θεού, απλά και εγώ δεν έχω λόγο να βγω για να δείτε εμένα.

Εγώ δεν πάω όπου να ‘ναι. Με ενόχλησε ο τρόπος που μοιράσατε τους χρόνους. Για αυτό και φώναζα λίγο πριν. Με έχετε μάθει να φωνάζω. Δεν φταίνε τα παιδιά. Πρέπει να καταλάβετε κάτι. Θα περάσουμε δύσκολο χειμώνα. Δώστε μας λίγο χρόνο ρε γ@μώτο να καλέσουμε τον κόσμο και να χρησιμοποιούμε την τηλεόραση. Εγώ τι θέλω από εσάς τώρα; Έχω ανάγκη να σας πω ποια είμαι και τι είμαι; Ή να με ρωτήσετε πάλι για την κόρη μου και την προσωπική μου ζωή; Σιγά τα αυγά».

Η ηθοποιός είχε ξεσπάσει πριν λίγο καιρό και στην κάμερα του Happy Day

Στην κάμερα της εκπομπής «Happy Day» μίλησε η ηθοποιός Βάνα Μπάρμπα και το απόσπασμα προβλήθηκε την Δευτέρα 6/6. Μεταξύ άλλων αναφέρθηκε σε έντονο ύφος και σε ένα περιστατικό που συνέβη μεταξύ εκείνης και μιας θαυμάστριας, το οποίο την έκανε έξω φρενών.

Η γνωστή ηθοποιός και πρώην μοντέλο μας έχει συνηθίσει το τελευταίο διάστημα στις μεγάλες αποκαλύψει, αφού και πριν δύο εβδομάδες είχε μιλήσει για μια μεγάλη προδοσία που βίωσε(δείτε αναλυτικά τι δήλωσε).

Συγκεκριμένα αναφέρθηκε σε μια θαυμάστριά της που ερχόταν κατ’ εξακολούθηση κάτω από το σπίτι της. Τόνισε πως «με την κυρία αυτή έκανα ένα μεγάλο λάθος. Προσπάθησα να είμαι λίγο ευγενής και να της πω «μη κορίτσι μου» και μου ζήτησε συγνώμη. Λάθος! Θέλω να το πω και στον κόσμο αυτό. Σε αυτές τις περιπτώσεις πρέπει όλοι να είμαστε κάθετοι. Είναι δηλαδή τραγικό, με ταλαιπωρεί διπλά».

Και συμπλήρωσε:

«Με ταλαιπωρεί και τώρα θα την πάω στη γωνία! Όπως της αξίζει, τελείωσε πια! Ένας άνθρωπος ο οποίος σου λέει «συγνώμη, δεν σε ξαναενοχλώ» και έρχεται κάτω από το σπίτι σου, σε ενοχλεί και τώρα έχω 100 τηλέφωνα … Πόσο ανόητη είσαι, λέω, που σκέφτομαι να της δώσω άλλη μια ευκαιρία. Ένας μη λογικός άνθρωπος δεν ξέρεις τι θέλει από σένα».