Μέρα χαράς για την Σία Κοσιώνη - Δεν μπόρεσε να συγκρατήσει τα συναισθήματά της

Η ανάρτησή της στο Facebook

Γεωργία Σαμπαζιώτη
Youweekly Editor
NDP
NDP

Μια πολύ ευτυχισμένη μέρα είναι η σημερινή για την δημοσιογράφο Σία Κοσιώνη και τον σύζυγό της Κώστα Μπακογιάννη, αφού ο γιος τους Δήμος σαν σήμερα ήρθε στη ζωή. Υπενθυμίζεται ότι ο μικρός μετράει ήδη πέντε χρόνια ζωής, με τη μαμά του να κάνει μια ανάρτηση στο Facebook για να του δείξει και με αυτό τον τρόπο πόσο σημαντικός είναι για εκείνη.

Είναι χαρακτηριστικό ότι του έχει τόση αδυναμία που τον έχει παντού σε φωτογραφίες μέσα στο γραφείο της στον ΣΚΑΙ(δείτε φωτογραφίες από το εσωτερικό του), ενώ τόσο η ίδια όσο και ο σύζυγός της έχουν φροντίσει από τώρα να τον αποκαταστήσουν προκειμένου να έχει ένα καλό μέλλον(δείτε τι συμβαίνει με την περιουσία τους).

Η ανάρτηση της Σίας Κοσιώνη για τα γενέθλια του μικρού Δήμου

Έγραψε σε ανάρτησή της στο Facebook:

«Δεν μου αρέσουν οι εκπλήξεις. Κυρίως γιατί θέλω να είμαι διαρκώς προετοιμασμένη για όλα. Αυτό το πλάσμα ξεκίνησε τις εκπλήξεις από τότε που γεννήθηκε καθώς αποφάσισε να έρθει στον κόσμο νωρίτερα.

Έκτοτε, κάθε μέρα είναι μια έκπληξη κι εγώ έμαθα πια να ανυπομονώ για την επόμενη. Είναι το ένα εκατομμυριοστό από όσα με έχει μάθει πέντε χρόνια τώρα. Χρόνια πολλά αγόρι μου! #5 #happybirthday #myson».

Γενέθλια για τον γιο της Κοσιώνη και του Μπακογιάννη

Οι σκέψεις τους για το δεύτερο παιδί

Σε πρόσφατη συνέντευξή της στο περιοδικό Glow, η Σία Κοσιώνη, μεταξύ άλλων αναφέρθηκε στον γιο της Δήμο, στο ενδεχόμενο δεύτερου παιδιού αλλά και στα τρία παιδιά που έχει ο σύζυγός της Κώστας Μπακογιάννης.

H δημοσιογράφος και παρουσιάστρια του κεντρικού δελτίου ειδήσεων του ΣΚΑΪ αποκάλυψε πως όταν ξέσπασε ο πόλεμος στην Ουκρανία η πρώτη της σκέψη ήταν να ταξιδέψει μέχρι εκεί προκειμένου να καλύψει το ρεπορτάζ . Η σκέψη ωστόσο ότι μπορεί να κινδυνέψει η ζωή της για ο γιος της να μεγαλώσει χωρίς μητέρα ή να τη στερηθεί για καιρό ήταν που τη φρέναρε.

Σία Κοσιώνη δεύτερη εγκυμοσύνη

“Είναι παντού, στον Σκάι μού κάνουν πλάκα που είμαι στον διάδρομο και τον ρωτάω με βιντεοκλήση αν έφαγε το φρούτο του. Όταν μιλάω με το παιδί, δεν μπαίνει κανείς στο γραφείο. Κι όχι μόνο έχει εισχωρήσει για τα καλά, αλλά έχω δημιουργήσει ελεύθερο χρόνο γι’ αυτόν. Δε θα μπορούσα να μεγαλώνω ένα παιδί με πλήρη απουσία μου. Το θέμα είναι να κάνεις ένα παιδί και να του δώσεις ό,τι μπορείς. Εγώ μπήκα σε αυτήν τη διαδικασία. Τα πρωινά μου, μέχρι να πάει στο σχολείο, του ανήκαν, κι ήταν όλες οι ώρες δημιουργικές. Όπως είναι πλέον τα Σαββατοκύριακά μας (δείτε τους εδώ να κάνουν ποδηλατάδα στην Αθήνα). Οι φίλες μου λένε ότι τον ταλαιπωρώ: θα πάμε στο πάρκο, στο μουσείο, του εξηγώ τι είναι το κάθε φυτό, από τι είναι φτιαγμένο το οτιδήποτε, τι είναι το νερό, πολλές πληροφορίες!

Το μεσημέρι τον παίρνω πάντα εγώ από το σχολείο, βάζουμε διαπασών μουσική στο αυτοκίνητο, τραγουδάμε, τρώμε μαζί, παίζουμε και μετά φεύγω. Τον πιάνει, μάλιστα, και αγωνία, με ρωτάει: “Μαμά, πόση ώρα έχουμε μέχρι να φύγεις για τη δουλειά;”” .

Το δεύτερο παιδί

Σία Κοσιώνη δεύτερη εγκυμοσύνη με Κώστα Μπακογιάννη

“Δεν μου περνάει από το μυαλό, γιατί ποτέ δεν ονειρευόμουν μια οικογένεια με πολλά παιδιά, παρόλο που τελικά την απέκτησα (σ.σ. ο Κώστας Μπακογιάννης ήταν ήδη πατέρας τριών παιδιών). Είμαστε μία μεικτή και αληθινή οικογένεια, τα τρία παιδιά του Κώστα είναι παιδιά μου, τα νιώθω σαν παιδιά μου. Όταν είναι όλα μαζί, σαφώς και δεν τα ξεχωρίζω.

Αλλά επειδή με τον Δήμο έχω κάνει πολύ κόπο, του έχω αφοσιωθεί και έχω προσπαθήσει να του δώσω ό,τι περισσότερο έχω μέσα μου, πιστεύω πως δεν έχω τη δύναμη να το κάνω δεύτερη φορά. Επομένως, εάν έκανα ένα δεύτερο παιδί, πιστεύω πως θα το αδικούσα πάρα πολύ σε σχέση με το πρώτο, λόγω κουράγιου και αντοχής”.