Πιο τρυφερός δε γίνεται - Η απίστευτη αντίδραση του γιου της Σοφίας Λεοντίτση όταν είδε το νεογέννητο αδελφάκι του

Κάποιος χάρηκε πολύ...

Γεωργία Σαμπαζιώτη
Youweekly Editor
Πιο τρυφερός δε γίνεται - Η απίστευτη αντίδραση του γιου της Σοφίας Λεοντίτση όταν είδε το νεογέννητο αδελφάκι του

Σε πελάγη ευτυχίας πλέει εδώ και μερικά εικοσιτετράωρα η Σοφία Λεοντίτση αφού έφερε στον κόσμο τον καρπό του έρωτά τους με τον σύζυγό της Τόλη Χριστοφοράκη. Η πρώην παίκτρια του My Style Rocks έχει άλλο ένα παιδί από προηγούμενο γάμο της, ο οποίος όταν είδε το μικρό να επιστρέφει στο σπίτι χάρηκε υπέρ του δέοντος.

Υπενθυμίζεται ότι χθες 9/10 πήρε εξιτήριο από το μαιευτήριο που γέννησε και μετά από τις απαραίτητες εξετάσεις εκείνη και ο μπέμπης γύρισαν στο σπίτι, με την ίδια να ανεβάζει μαζί του το πιο τρυφερό στιγμιότυπο(δείτε το εδώ).

Η απίστευτη αντίδραση του γιου της Λεοντίτση όταν αντίκρυσε τον αδερφό του

Έγραψε στη λεζάντα της ανάρτησής της στο Instagram:

«Ότι ακριβώς έλεγα γι αυτό το παιδί και το πως θα είναι με το μπεμπακι, ακριβώς αυτό βλέπω μπροστά μου! Ο Γιάννης είναι το πιο τρυφερό και καλό πλάσμα του κόσμου και είναι μοναδικός ο τρόπος που αγαπάει».

Το φιλί του γιου της Λεοντίτση στον αδερφό του
instagram - sofialeontitsi

Το ξέσπασμά της για τον πατέρα του πρώτου παιδιού της

Η Σοφία Λεοντίτση, η οποία έγινε γνωστή στο ευρύ κοινό μέσα από το my style rocks συνεχίζει να απασχολεί μέσα από τις κατά καιρούς αναρτήσεις της στα social media.

Και ενώ όλα βαίνουν καλά, μαζί με τον γιο της από τον πρώτο γάμο, την Τρίτη 22/3 έκανε ένα οργισμένο post στο Instagram αναφορικά με τον πρώην και τον νυν. Πιο αναλυτικά αποκάλυψε πως ο μπαμπάς του παιδιού της έστειλε ένα μήνυμα στον Τόλη, με τον οποίο συζεί πως υπάρχει μια εμμονή στο πρόσωπο του.

Όλα αυτά τα πολύ προσωπικά ζητήματα τα δημοσιοποιεί η Σοφία, γιατί με τον τρόπο αυτό θέλει να δώσει δύναμη και σε άλλες γυναίκες, χωρισμένες με παιδιά.

«Και για να το σοβαρέψουμε. Δεν ξέρω πόσες γυναίκες ούσα χωρισμένες και παρατημένες πράγματι, εγώ δεν έχω τέτοια ταμπού, θα άφηναν πλήρη ελευθερία επιλογής σε έναν άντρα, αφήνοντας εντολή στον δικηγόρο τους ότι σας παρακαλώ ο πρώην σύζυγός μου θα ήθελα να διαλέξει όσες μέρες και ώρες θέλει για να βλέπει το παιδί του και όχι απλά τι ορίζει ο νόμος.

Δεν ξέρω επίσης πόσες εμμονικές γυναίκες θα έπαιρναν τον πρώην άντρα τους λίγο πριν τη βάφτιση του παιδιού τους να του πουν ξέρεις κάτι; Αν έχεις προχωρήσει στη ζωή σου και έχεις κάποια σύντροφο που είναι σημαντική για εσένα, μπορείς ελεύθερα να τη φέρεις στη βάφτιση που είναι μια σημαντική ημέρα για το παιδί μας και θέλουμε δίπλα μας όσους αγαπάμε… Δεν ξέρω πραγματικά πόσες εμμονικές γυναίκες θα έκαναν αυτά κι άλλα τόσα και άλλα τόσα για χάρη του καλού, της ηρεμίας και της αγάπης για τα παιδιά που πρέπει να είναι υπεράνω όλων των παθών μας. Δεν ξέρω αλήθεια σας λέω.

Καλημέρα και καλή τύχη πλέον. Αν δεν σε σέβονται καλύτερα λοιπόν να σε φοβούνται την επόμενη φορά που θα σκεφτούν να πουν άλλη μια βρωμιά. Ενάμιση χρόνο τώρα είμαι η τρελή. Ας έχουν λόγο λοιπόν» έγραψε σε επόμενο Instagram Story της.

Σοφία Λεοντίτση για τον πρώην