Άσχημες εξελίξεις για τον Γιάννη Καλλιάνο - Έκανε γνωστό ότι...

«Μακάρι να μην...»

Γεωργία Σαμπαζιώτη
Youweekly Editor
NDP
NDP

Μπορεί κάποιοι να νομίζουν πως έχουμε ξεμπλέξει με τον κορωνοιό, ωστόσο τα κρούσματα παραμένουν ακόμα πολύ υψηλά. Και μπορεί ο μετεωρολόγος και βουλευτής της ΝΔ Γιάννης Καλλιάνος, να έχει βρεθεί ήδη μια φορά θετικός, ωστόσο όπως έγινε γνωστό σήμερα κόλλησε ξανά.

Ο ίδιος έκανε ανάρτηση στο Instagram, με την οποία γνωστοποιεί την κατάστασή του και έτσι για τις επόμενες μέρες θα μείνει στο σπίτι με την οικογένειά του, τη σύζυγο και τον γιο τους που έχει μεγαλώσει πολύ(δείτε φωτογραφία τους).

Θετικός στον κορωνοιό για δεύτερη φορά ο Γιάννης Καλλιάνος

Έγραψε στο Instagram:

«Ενώ μέχρι χθες ήμουν καλά, σήμερα ξύπνησα με κάψιμο στο λαιμό, ελαφρώς μπουκωμένη μύτη, λίγο πονοκέφαλο και ατονία. Έκανα Pcr νωρίς το πρωί και μόλις με ενημέρωσαν ότι είμαι θετικός. Μετά από 6 μήνες ακριβώς ξανακολλάω για 2η φορά covid. Όλα θα πάνε καλά εύχομαι.

Απλά, σας ενημερώνω και δημόσια διότι έχω έρθει σε επαφή τις τελευταίες ημέρες με πάρα πολύ κόσμο. Μακάρι, έστω και εν αγνοία μου, να μην έχω κολλήσει κάποιον άνθρωπο.

Θα τα ξαναπούμε, πρώτα ο Θεός σε λίγες ημέρες, όταν θα βγω αρνητικός. Πιστεύω μέχρι τα τέλη της εβδομάδας να έχω επιστρέψει και στα δελτία καιρού του MEGA».

Tα συμπτώματά τους την πρώτη φορά

Στην εκπομπή Live News μίλησε το μεσημέρι της Δευτέρας (21/3) ο Γιάννης Καλλιάνος με αφορμή τα έκτακτα καιρικά φαινόμενα που έχουν ανακοινωθεί και επί τη ευκαιρία μίλησε και για τα συμπτώματα που έχει από τον κορωνοϊό τόσο ο ίδιος όσο και η οικογένειά του.

Όπως είπε, εκείνος και η γυναίκα του, το περνάνε αρκετά ελαφριά, ωστόσο δεν ισχύει το ίδιο και για τον γιό του, ο οποίος ανέβασε 39 πυρετό.

«Σήμερα είναι η 6η μέρα καραντίνας. Σήμερα αρχίζω και είμαι λίγο καλύτερα, με συμπτώματα βέβαια. Με μπούκωμα, αλλά πιο ήπια συμπτώματα από εχθές το μεσημέρι και πλέον δεν έχω πυρετό. Όπως είναι φυσικό κόλλησε και η γυναίκα μου μέσα στο ίδιο σπίτι. Εκείνη είναι πολύ καλύτερα, με συνάχι βέβαια και πονόλαιμο και χωρίς πυρετό. Ο μικρός μας γιος, έφτασε μέχρι 39 πυρετό για δύο μέρες, σήμερα όμως δεν έχει πυρετό και είναι καλύτερα. Δυστυχώς κολλήσαμε όλοι», είπε χαρακτηριστικά ο γνωστός μετεωρολόγος.