Η Ελεονώρα Μελέτη συνεχίζει να "βαράει" το Νίκο Μάνεση: "Δε θυμάμαι αν είχε τέτοιο καημό τότε"

"Να μην κάνει νούμερα η Πέππα"

Έφη Εκίζογλου
Youweekly Editor
Η Ελεονώρα Μελέτη συνεχίζει να

Αυτό το "πάρτι" δεν έχει σταματημό! Το πρωί της Δευτέρας 10/10 το πάνελ της εκπομπής Mega Καλημέρα θέλησε να κάνει μια... ανάλυση για τα όσα είπε το Σαββατοκύριακο ο Νίκος Μάνεσης στη δική του εκπομπή σχετικά με τα ποσοστά τηλεθέασης των σταθμών.

Εννοείται πως η Ελεονώρα Μελέτη έκανε και το δικό της σχόλιο που άφησε πολλά να αιωρούνται στον αέρα...

Οι ατάκες που ακούστηκαν από το πάνελ της Ελεονώρας Μελέτη

Μετά την προβολή των όσων είπε ο δημοσιογράφος του Alpha, ο Κώστας Τσουρός σχολίασε: «θα περιμένουμε και θα επανέλθουμε, τι ακριβώς θα περιμένουμε;».

«Να μην κάνει νούμερα η Πέππα» απάντησε με χιούμορ η Ελεονώρα Μελέτη.

Κατόπιν, η Άννα Ζηρδέλη αναρωτήθηκε για ποιο λόγο ο Νίκος Μάνεσης βρίσκει λάθος τα νούμερα τηλεθέασης τώρα και τα προηγούμενα χρόνια δεν έλεγε τίποτα. Στη συνέχεια μάλιστα ρώτησε την Ελεονώρα Μελέτη αν την περίοδο της συνεργασίας τους στον Alpha, ο Νίκος Μάνεσης ανέλυε τα νούμερα τηλεθέασης με τον ίδιο τρόπο.

Η Ελεονώρα Μελέτη απάντησε: «Δε θυμάμαι αν είχε τέτοιο καημό τότε για τα νούμερα. Έχω κάνει απόσβεση… Τα διαβάζαμε λίγο διαφορετικά τα νούμερα τότε. Κοιτάγαμε ποιος έβγαινε κάθε τέταρτο και έκανε νούμερα για να τον βγάζουμε συχνότερα, αν έκανε νούμερα το link από το κέντρο ή την επαρχία, αν πήγαινε περισσότερο η τυρόπιτα από τη σπανακοτυρόπιτα… Έτσι διαβάζαμε τα νούμερα. Αυτό που τελικά πρέπει να μείνει είναι κι εμείς να γνωρίζουμε ότι η τηλεόραση είναι ένας μαραθώνιος… Να είμαστε όλοι λιγάκι πιο χαλαροί, λίγο πιο ευχάριστοι, πιο ευδιάθετοι προς αυτό που κάνουμε, με περισσότερο σεβασμό και όλα θα βρεθούν στο τέλος. Εγώ εκεί καταλήγω πάντα. Η ζωή είναι ωραία».

Τι έκανε σε νούμερα την Κυριακή 9/10 ο Νίκος Μάνεσης

Πρωινή ζώνη

  • ΣΚΑΪ: Οι Δεκατιανοί 8,0
  • Mega: Χαμογέλα και πάλι 11,8
  • ALPHA: Σαββατοκύριακο με τον Μάνεση 13,5
  • ΑΝΤ1: Υγεία πάνω από όλα 5,1
  • ΕΡΤ: 2 στις 10 2,2