Πρωινό: Με ολόσωμη φόρμα και πιο αδύνατη από ποτέ η Μαρία Κορινθίου - Την υποδέχτηκε ο Γιώργος Λιάγκας μετά την αποχώρηση της Νομικού

Είναι και επίσημα η αντικαταστάτρια της Δούκισσας

Ελένη Ζουγανέλη
Youweekly Editor
Πρωινό: Με ολόσωμη φόρμα και πιο αδύνατη από ποτέ η Μαρία Κορινθίου - Την υποδέχτηκε ο Γιώργος Λιάγκας μετά την αποχώρηση της Νομικού

Μετά την ξαφνική αποχώρηση της Δούκισσας Νομικού από το Πρωινό (δείτε την εκπομπή που λέγεται πως θα παρουσιάσει) περίπου 20 ημέρες μετά την πρεμιέρα της εκπομπής για την νέα τηλεοπτική σεζόν, οι ιθύνοντες έψαχναν μανιωδώς την αντικαταστάτρια της και τελικά την βρήκαν! Αυτή δεν είναι άλλη από την Μαρία Κορινθίου, ένα όνομα που πρώτοι εδώ σας είχαμε αποκαλύψει αποκλειστικά.

Είναι ένα πρόσωπο που δεν είχε ακουστεί και σίγουρα κανείς δεν θα περίμενε να δει στο πλευρό του Γιώργου Λιάγκας, ωστόσο, όπως είδαμε πριν λίγα λεπτά από τα πρώτα πλάνα, είχε σίγουρα καλύτερα χημεία μαζί της, παρά με το ξανθό μοντέλο.

Η εμφάνιση της Μαρίας Κορινθίου στο Πρωινό

Πολύ εντυπωσιακή και φανερά αδυνατισμένη, η Μαρία Κορινθίου έκανε την είσοδο της στο πλατό της εκπομπής με ολόσωμη φούξια φόρμα και τους άφησε όλους με το στόμα ανοιχτό.

Σίγουρα είναι ένα τηλεοπτικό ζευγάρι που θα συζητηθεί πολύ!

H ανακοίνωση που είχε κάνει ο Λιάγκας μετά την αποκάλυψη για την αντικαταστάτρια

Ο παρουσιαστής πριν από λίγες ημέρεςμ πήρε τον λόγο και αποκάλυψε στο τηλεοπτικό κοινό πως από τη Δευτέρα 10/10 έρχεται μία γυναίκα στο Πρωινό, η οποία είναι φίλη του για να βρίσκεται στα γυναικεία θέματα, στη στήλη των ζωδίων και της μαγειρικής.

«Θέλω να πω κάτι. Ακούω τόσα χρόνια, βγήκε η νέα Μενεγάκη, βγήκε ο νέος τέτοιος. Ακούω τόσα χρόνια πως έρχεται ο τάδε για να αντικαταστήσει τον τάδε, λες και ξέραμε ποια είναι η θέση του προηγούμενου. Κανείς δεν είναι κανενός που λέει και το τραγούδι. Θέλω να σας πω ότι πολύ πιθανό από Δευτέρα θα προστεθεί εδώ στο Πρωινό, μία φίλη μου, μία γυναίκα που αγαπάτε πάρα πάρα πολύ όλοι! Είμαι πολύ χαρούμενος. Δεν αντικαθιστά κανέναν, δεν μπαίνει στη θέση κανενός. Θα είναι στην παρέα μας και κυρίως θα με βοηθά πολύ εδώ γιατί δεν μπορώ να τα κάνω όλα αυτά. Στα ζώδια, στα γυναικεία θέματα… Να πω το όνομα; Χτίζω αναμονή κοινού» είπε ο Γιώργος Λιάγκας.