Ηχηρή απουσία από την εκπομπή της Κατερίνας Καινούργιου - «Δεν θα είναι μαζί μας ο Ανδρέας! Έχει...»

H ανακοίνωση για τον Μικρούτσικο

Ελένη Ζουγανέλη
Youweekly Editor
Ηχηρή απουσία από την εκπομπή της Κατερίνας Καινούργιου - «Δεν θα είναι μαζί μας ο Ανδρέας! Έχει...»

Με έναν συνεργάτη μείον έκανε έναρξη η Κατερίνα Καινούργιου. Συγκεκριμένα, εκτός εκπομπής Super Κατερίνα βρίσκεται για σήμερα Δευτέρα 10/10 ο Ανδρέας Μικρούτσικος, ο οποίος τα τελευταία χρόνια αντιμετωπίζει κάποια μικρά θέματα με την υγεία του.

Ο παρουσιαστής που έχει επιστρέψει δυναμικά στην τηλεόραση και τον βλέπουμε στο πάνελ της πρωινής εκπομπής του ALPHA, έχουμε δει να έχει λείψει και άλλες φορές στο παρελθόν από το πλατό, λόγω υγείας. Παρόλα αυτά είναι θεματάκια που ξεπερνιούνται και δεν υπάρχει κάτι ανησυχητικό. Στο πλευρό του πάντα έχει την σύντροφό του (δείτε την εδώ).

Η απουσία του Μικρούτσικου από την σημερινή 10/10 εκπομπή της Κατερίνας Καινούργιου

Η Κατερίνα Καινούργιου σήμερα στην έναρξη του Super Κατερίνα, ανακοίνωσε πως ο Ανδρέας Μικρούτσικος δεν θα βρίσκεται μαζί τους.

«Δεν θα είναι μαζί μας ο Ανδρέας μας. Είναι καλά, έχει έτσι ένα θεματάκι, όλα καλά όμως δόξα το Θεό. Όχι κάτι ανησυχητικό, μην αγχώνεστε θα ξεκουραστεί», ανέφερε χαρακτηριστικά η παρουσιάστρια.

Αυτές ήταν οι απαιτήσεις του Μικρούτσικου προκειμένου να επιστρέψει στην εκπομπή

Λίγο πριν το τέλος της περσινής σεζόν είχε αναφερθεί στο αν θα συνεχίσει στην εκπομπή της Κατερίνας Καινούργιου τη νέα τηλεοπτική σεζόν.

«Έχει γίνει η πρόταση, πρέπει να διαμορφώσουμε μία κατάσταση. Έχω απαίτηση από αυτή την εκπομπή να συζητάει και οι απόψεις να ακούγονται και να συντίθενται ώστε να δίνουμε ένα υλικό στον κόσμο ώστε να γίνει τροφή για σκέψη. Εφόσον συμβεί αυτό, θα είμαι», είχε ξεκαθαρίσει ο Ανδρέας Μικρούτσικος, στην εκπομπή «Happy Day».