Σπάνια βραδινή έξοδος για τον Ανδρέα Μικρούτσικο και την σύντροφό του, Έλενα - Αποκλειστικές φωτογραφίες

Δείτε αναλυτικά

Αρθρογράφος: Ίρις Βίλα
Ίρις Βίλα
Youweekly Editor
NDPPHOTO
NDPPHOTO

Το βράδυ της Κυριακής (11/9) ο Ανδρέας Μικρούτσικος και η σύντροφός του, Έλενα Μαστραγγελλή πραγματοποίησαν μια δημόσια εμφάνιση στο θέατρο Άλσος για να παρακολουθήσει την παράσταση «Τι ζούμε ρε». Επιπλέον, να τονίσουμε πως 20 χρόνια μετά πρωταγωνιστές είναι ο Θοδωρής Αθερίδης και η Δήμητρα Παπαδοπούλου.

Μεταξύ άλλων, η κάμερα του YouWeekly.gr βρέθηκε επίσης εκεί καθώς τους απαθανάτισε μαζί. Συγκεκριμένα, οι δυο τους ήταν σ τις πρώτες θέσεις του θεάτρου, ενώ στο τέλος βρέθηκαν και στα παρασκήνια για να συγχαρούν τους ηθοποιούς αλλά και να φωτογραφηθούν μαζί τους.

Αποκλειστικές φωτογραφίες του Ανδρέα Μικρούτσικου με την σύντροφό του, Έλενα Μαστραγγελλή

Ο Μικρούτσικους με την σύντροφό του, Έλενα Μαστραγγελή
NDPPHOTO
Ο Ανδρέας Μικρούτσικους με την σύντροφό του
NDPPHOTO

Έτσι πέρασε στις διακοπές του στην Πάργα ο Μικρούτσικος με την αγαπημένη του σύντροφο, Έλενα

Λίγο πριν ξεκινήσει η νέα τηλεοπτική σεζόν ο Ανδρέας Μικρούτσικος γεμίζει τις μπαταρίες του κάνοντας τις καλοκαιρινές του διακοπές με την σύντροφό του Έλενα Μαστραγγέλη. Ο παρουσιαστής που θα έχει έναν διαφορετικό ρόλο από Σεπτέμβρη στην εκπομπή Super Κατερίνα, απολαμβάνει τις ομορφιές της Πάργας.

Στον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram έχουμε δει να μοιράζεται διάφορες στιγμές από την καθημερινή του ζωή αλλά και από το κανάλι μαζί με τους συνεργάτες του.

Οι διακοπές του Ανδρέα Μικρούτσικου με την σύντροφό του στην Πάργα

Τώρα που είναι στην Πάργα ο Ανδρέας Μικρούτσικος ανεβάζει φωτογραφίες από την πόλη όπου κάνει βόλτες με την αγαπημένη του, αλλά και στιγμιότυπα από το ξενοδοχείο, που όπως είδαμε έχει απίστευτη πισίνα.