Φαίη Σκορδά για Μαρία Κορινθίου και Πρωινό: "Καλή επιτυχία. Μένω στο ότι..."

Υπεράνω...

Έφη Εκίζογλου
Youweekly Editor
Φαίη Σκορδά για Μαρία Κορινθίου και Πρωινό:

Το πρωί της Δευτέρας 10/10 η Φαίη Σκορδά απέδειξε για ακόμη μια φορά πόσο υπεράνω είναι. Με αφορμή κάποιες δηλώσεις της Ζενεβιέβ Μαζαρί - που θα δείτε παρακάτω - στην κάμερα της εκπομπής της, Πρωινό μας, η Φαίη θέλησε να μιλήσει για τις γυναίκες που δεν χρησιμοποιούν μακιγιάζ.

Μια από αυτές είναι και η Μαρία Κορινθίου, η οποία σήμερα έκανε πρεμιέρα στο πλευρό του Γιώργου Λιάγκα στην απέναντι εκπομπή Πρωινό - πιο όμορφη από ποτέ (δείτε εδώ το βίντεο). Η Φαίη Σκορδά, λοιπόν, μεταξύ άλλων είπε και την δική της ευχή για το νέο αυτό ξεκίνημα της ηθοποιού.

Τα λόγια της Φαίης Σκορδά

«Μένω στο ότι βγαίνει αυτή η γυναίκα χωρίς ίχνος μακιγιάζ, χωρίς να τη νοιάζει. Μου αρέσει τόσο πολύ, το βρίσκω τόσο μοντέρνο, τόσο σύγχρονο, τόσο κανονικό γιατί έχουμε συνηθίσει τους ανθρώπους που είναι κομμάτι της τηλεόρασης, είτε συμμετέχουν σε ένα project, είτε είναι η παρουσιαστές, είτε είναι καλλιτέχνες για να κάνουν δηλώσεις είναι όλοι υπερπαραγωγή. Πόσο μου αρέσει που βγαίνει κανονική και δεν τη νοιάζει καθόλου. Και για την Καγιά το λέω που το κάνει. Πάντα το λέω και μου αρέσει. Όπως το λέω και για την Μαρία Κορινθίου που δίνει συνεντεύξεις έτσι χωρίς μακιγιάζ. Το εντοπίζω, το αναδεικνύω και το υπογραμμίζω γιατί είναι ένα ωραίο παράδειγμα. Αυτό μου ήρθε, αυτό είπα. Καλή επιτυχία», είπε η Φαίη Σκορδά.

Το σχόλια στο Twitter για την Μαρία Κορινθίου