Ελένη Φουρέιρα: Οι νέες φωτογραφίες με φουσκωμένη κοιλίτσα μέσα από το σπίτι της με τον Αλμπέρτο Μποτία

Μάλωσαν στα σχόλια για το μωρό...

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
Ελένη Φουρέιρα: Οι νέες φωτογραφίες με φουσκωμένη κοιλίτσα μέσα από το σπίτι της με τον Αλμπέρτο Μποτία

Οι φήμες που την θέλουν έγκυο για πρώτη φορά ακούγονται από το καλοκαίρι σχεδόν και... σταματημό δεν έχουν καθώς κάθε της ανάρτηση στα social media ξεσηκώνει τους διαδικτυακούς της φίλους και όχι μόνο. Η Ελένη Φουρέιρα κάνει σπάνια πλέον δημόσιες εμφανίσεις, δεν τραγουδάει μέχρι στιγμής πουθενά - εδώ και μήνες - σε κάθε post της φροντίζει να καλύπτει το κομμάτι της κοιλιά της ενώ... το Youweekly.gr την πέτυχε πριν λίγες ημέρες στη μαιευτική κλινική ΡΕΑ (δείτε εδώ όλο το ρεπορτάζ).

Πριν από λίγες ώρες, δημοσίευσε νέες φωτογραφίες από το σπίτι που μένει εδώ και λίγα χρόνια με τον σύντροφό της, Αλμπέρτο Μποτία, και κανείς δεν μπόρεσε να μην σχολιάσει την... φουσκωμένη κοιλίτσα που διακρίνεται αν κάποιος παρατηρήσει πολύ προσεκτικά. Μάλιστα, τα σχόλια γι' αυτό από κάτω ήταν αρκετά.

Η ανάρτηση της Ελένης Φουρέιρα

Ελένη Φουρέιρα

Ελένη Φουρέιρα  Μποτία

Ελένη Φουρέιρα  Μποτία
Ελένη Φουρέιρα  Μποτία γονείς για πρώτη φορά

Τα σχόλια κάτω από την φωτογραφία της Ελένης Φουρέιρα

Ελένη Φουρέιρα σχόλια

Ελένη Φουρέιρα  εγκυος

Τι δήλωνε περί εγκυμοσύνης η Ελένη Φουρέιρα

«Στα επαγγελματικά η Ελένη είναι στα πάνω της. Στα προσωπικά είναι ακόμα καλύτερα γιατί η Ελένη Φουρέιρα δέχτηκε μια πρόταση γάμου από τον αγαπημένο της Αλμπέρτο Μποτία. Το παντρεύουμε το κορίτσι μας. Δέχτηκε, είπε το ναι απλώς επειδή τώρα έχει ρίξει όλη της την προσοχή και την αφοσίωση στο House of fame και καλώς το κάνει αυτό, ο γάμος θα καθυστερήσει. Θα τελειώσει το House of fame, θα τελειώσει ο κορονοϊός, θα πάρουμε πάλι τις δυνάμεις μας. Θα παντρευτεί μέσα στο 2022», είχε αναφερθεί σε τηλεοπτική εκπομπή.

«Προσπαθώ να κρατάω κάποια πράγματα για μένα, να μη μιλάω για την προσωπική μου ζωή. Είμαστε με τον σύντροφό μου δυο ελεύθεροι σαν άνθρωποι. Δεν είναι σκοπός της ζωής μας να παντρευτώ. Τον φοβάμαι τον γάμο. Ιδανικά θα ήθελα να είχα ήδη δυο παιδιά. Θέλω να κάνω πολύ παιδιά. Ο Αλμπέρτο είναι ένας υπέροχος άνθρωπος και με τους υπέροχους ανθρώπους στη ζωή μου θα μπορούσα να ζήσω όλη μου τη ζωή.», είχε δηλώσει την ίδια περίοδο η Ελένη στην εκπομπή του Νίκου Χατζηνικολάου απαντώντας σε όλα όσα γράφονταν περί γάμου.