"Κατέρρευσε" η Φωτεινή Πετρογιάννη στον αέρα του Πρωινού - Ξέσπασε σε κλάματα και αποχώρησε από το πλατό

Βαρύ το κλίμα στον αέρα του ΑΝΤ1

Ελένη Ζουγανέλη
Youweekly Editor

Σε κλάματα ξέσπασε η Φωτεινή Πετρογιάννη στον αέρα του Πρωινού, με αφορμή την συνέντευξη που παραχώρησε η Σάσα Σταμάτη και μίλησε ανοιχτά για το πρόβλημα υγείας του πατέρα της με αποτέλεσμα να τον βάλει σε κέντρο αποκατάστασης.

Να σημειωθεί πως η δημοσιογράφος έχει κινηθεί νομικά εναντίον του κέντρο, καθώς λίγο μετά την αιμοκάθαρση που ξεκίνησε να κάνει έφυγε από τη ζωή, ενώ δεν τους άφησαν να τον επισκεφθούν.

«Θέλω να πω κάτι για πρώτη φορά, γιατί ίσως μπορέσουμε να βοηθήσουμε κάποιους ανθρώπους. Ο μπαμπάς μου για 30 χρόνια είχε μανιοκατάθλιψη. Σαν οικογένεια έχουμε περάσει πάρα πολύ δύσκολα. Έφυγε από το σπίτι, δεν ξέραμε που ήταν, μας έλεγε ο κόσμος ότι είδαμε τον πατέρα σας εκεί, κάποια στιγμή πήραμε την αστυνομία, τον είδαμε με το αυτοκίνητο πάνω στις γραμμές του τρένου να έχει παρκάρει και να κοιμάται.

Χ4ρειάστηκε, όσο σκληρό και αν ακούγεται, να κάνω εισαγγελική παραγγελία και να μπει ο μπαμπάς μου στο ψυχιατρείο. Δεν με ενδιαφέρει τι θα πει ο κόσμος, με ενδιέφερε να μην βλέπω τον πατέρα μου σε αυτή την κατάσταση, διότι ήταν στον δρόμο. Όταν πήγαινα στο ψυχιατρείο ο πατέρας μου δεν ήθελε να με δει, μετά κατάλαβε», εξομολογήθηκε η Σάσα Σταμάτη.

Για την αγωγή που έκανε στο κέντρο αποκατάστασης όπου νοσηλευόταν ο πατέρας της λίγο πριν φύγει από τη ζωή, η Σάσα Σταμάτη αποκάλυψε: «Ο πατέρας μου είχε κινητικά προβλήματα, τον πήγαμε σε κέντρο αποκατάστασης, δεν μας άφηναν να τον δούμε, κάποια στιγμή μας παίρνουν μια Κυριακή ότι ο πατέρας μου δεν είναι καλά και μου λέει ο γιατρός ότι είχε να φάει και να πιεί ένα μήνα. Ξεκίνησε αιμοκάθαρση και κάποια στιγμή ο άνθρωπος «έφυγε». Έχουμε κάνει αγωγή και περιμένουμε να δούμε τι θα γίνει».

"Κατέρρευσε" η Πετρογιάννη με την εξομολόγηση της

Με το που τελείωσε η συνέντευξη η Φωτεινή Πετρογιάννη είχε ξεσπάσει σε κλάματα, με τον Γιώργο Λιάγκα να της λέει «Είσαι οκ; Θες να βγεις λίγο έξω; Βγες...».

«Το γνωρίζω γιατί έχει και ο μπαμπάς μου ένα παρόμοιο πρόβλημα με τη μνήμη του και όλα αυτά και μου είναι λίγο δύσκολο, συγνώμη», είπε με δάκρυα στα μάτια η συνεργάτιδα του και αποχώρησε από το πλατό για να συνέλθει.

Ποια είναι η Φωτεινή Πετρογιάννη

Η Φωτεινή Πετρογιάννη γεννήθηκε στην Αθήνα και μεγάλωσε στον Πειραιά. Σπούδασε δημοσιογραφία και από το 2004 εργάζεται ως δημοσιογράφος.

Ξεκινώντας από την εκπομπή του Alpha "Talk Show", με τον Μανόλη Καψή, αλλά και το ραδιόφωνο του Alpha, βρέθηκε στην εκπομπή του Νίκου Ευαγγελάτου "Αποδείξεις", δουλεύοντας ως ρεπόρτερ. Από το 2008 μέχρι το 2015, εργάστηκε στον τηλεοπτικό σταθμό Channel 9, παρουσιάζοντας το δελτίο ειδήσεων αλλά και διάφορες ενημερωτικές εκπομπές.

Παράλληλα, ασχολήθηκε με την αθλητική δημοσιογραφία, παρουσιάζοντας τόσο ραδιοφωνική εκπομπή στο Novasport fm 94,6, όσο και αθλητική εκπομπή στο site του σταθμού.