Κατερίνα Καινούριου για Ιωάννα Μαλέσκου ένα χρόνο μετά τη τηλεοπτική τους κόντρα - «Εγώ έκανα ένα ξέσπασμα...»

Η παρουσιάστρια αποκάλυψε στο "Super Κατερίνα" την συνάντησή τους το βράδυ της Παρασκευής

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
Κατερίνα Καινούριου για Ιωάννα Μαλέσκου ένα χρόνο μετά τη τηλεοπτική τους κόντρα - «Εγώ έκανα ένα ξέσπασμα...»

Η Κατερίνα Καινούριου αποκάλυψε το πρωί της Δευτέρας 10/10 στο "Super Κατερίνα" την συνάντησή της με την Ιωάννα Μαλέσκου το βράδυ της Παρασκευής. Αφορμή ήταν η παρεξήγηση που είχε γίνει πριν ένα χρόνο μεταξύ των δυο γυναικών...

Οι δύο παρουσιάστριες φαίνεται να έβαλαν ένα τέλος στην κόντρα τους καθώς βρέθηκαν σε μια εκδήλωση τη Παρασκευή 7/10 και πόζαραν μαζί αγκαλιά μπροστά στους φωτογράφους (δείτε εδώ φωτογραφίες), δείχνοντας έτσι πως ό, τι κι αν είχε γίνει μεταξύ τους, τελείωεσε.

Η δήλωση της Κατερίνας Καινούριου

«Είχε γίνει μια παρεξήγηση γιατί άλλα της μετέφεραν, εγώ έκανα ένα ξέσπασμα στον αέρα κι αυτή ένα ξέσπασμα δικό της και ήταν όλο λάθος. Συμβαίνει αυτό μερικές φορές, έτσι μπορεί να προτρέχουμε σε κάποια πράγματα. Στο τέλος της σεζόν, όμως, βλέποντας τη συμπεριφορά του σταθμού της προς την ίδια, εγώ την είχα στηρίξει πάρα πολύ και είχα μιλήσει μαζί της στο τηλέφωνο», είπε η Κατερίνα Καινούργιου.

«Έχω μιλήσει μαζί της για να κάνω και μια συνέντευξη. Νομίζω ότι κάτι συζητάει»

Η κόντρα Καινούργιου- Μαλέσκου ένα χρόνο πριν!

Υπενθυμίζουμε ότι η Κατερίνα Καινούργιου και η Ιωάννα Μαλέσκου είχαν έρθει σε «σύγκρουση» τηλεοπτικά, όταν η Κατερίνα σχολίασε ένα ρεπορτάζ σχετικά με το μέλλον της εκπομπής του «Love It» στο ΣΚΑΪ που παρουσίαζε η Ιωάννα Μαλέσκου.

Συγκεκριμένα ,στην εκπομπή Super Κατερινα ήθελαν η εκοπμπή "Love it", της Μαλέσκου, να περάσει στη ζώνη του Σαββατοκύριακου και στη θέση του να προβάλλεται η επόμπη "Όλα Γκουντ" του Γρηγόρη Γκουντάρα και της Ναταλί Κάκκαβα..

Η Ιωάννα Μαλέσκου, που βρίσκεται εκείνη την ώρα απέναντι από την Κατερίνα Καινούργιου απαντάει για το σχετικό δημοσίευμα...

""Δεν πρόλαβα να το δω, μήπως έχουμε μπερδευτεί; Είναι πολύ άσχημο αυτό που μου λέτε, μου κάνει εντύπωση. Με την Κατερίνα Καινούργιου έχουμε πολύ καλές σχέσεις. Θα το δω το απόσπασμα, αλλά ξεκίνησαν τα τηλέφωνα. Λες να πουλάω τόσο; Το να μιλάς για μια εκπομπή και μια παρουσιάστρια που είναι απέναντι, είναι κακό. Και σε άλλη ζώνη να ήταν, είναι και πάλι κακό. Μάλλον δεν έχουν άλλα θέματα. Κάπου να υπάρχουν όρια κι ένας σεβασμός στοιχειώδης, γιατί από την δική μας πλευρά, υπάρχει σίγουρα".

"Αν μια εκπομπή έχει σκαμπανεβάσματα στα νούμερα θα είναι βορά σχολίων και θα γίνεται αυτός ο χορός με την κακή έννοια πάνω σε άλλους ανθρώπους; Ας μην γινόμαστε νούμερα για τα νούμερα. Ένας στοιχειώδης σεβασμός για ανθρώπους, που έχουν περάσει πολλά σκαμπανεβάσματα και πολλά μονοπάτια μέχρι να φτάσουν να ισορροπήσουν και να φτάσουν όπου επιθυμούν. Κάπου όμως, να σεβόμαστε. Εξεπλάγην δυσάρεστα, κυρίως από την Κατερίνα, γιατί δεν ξεχνάω, ούτε το καλό, ούτε το κακό. Αφετέρου, νιώθω ότι είναι ανθρωποφαγία, μια δουλίτσα κάνουμε, το τι είναι ποιοτικό και τι αρεστό, θα το κρίνει ο κόσμος όχι τα νούμερα", δήλωσε.