Μόνιασαν Ιωάννα Μαλέσκου και Κατερίνα Καινούργιου ένα χρόνο μετά την κόντρα τους - Πόζαραν αγκαλιά σε δημόσια εμφάνιση

Δεν είχαν και κάτι να χωρίσουν

Γεωργία Σαμπαζιώτη
Youweekly Editor
Μόνιασαν Ιωάννα Μαλέσκου και Κατερίνα Καινούργιου ένα χρόνο μετά την κόντρα τους - Πόζαραν αγκαλιά σε δημόσια εμφάνιση

Μπορεί η Ιωάννα Μαλέσκου και η Κατερίνα Καινούργιου να μην μιλούσαν η μία στην άλλη, λόγω μιας κόντρας που υπήρχε πριν από ένα χρόνο, μετά από ένα ρεπορτάζ της Super Κατερίνας που ήθελε την πρώτη να αλλάζει ζώνη λόγω τηλεθέασης(δείτε αναλυτικά), ωστόσο αυτό φαίνεται να ανήκει στο παρελθόν. Και αυτό γιατί μετά από πολύ καιρό οι δύο γυναίκες βρέθηκαν απόψε 7/10 σε εκδήλωση και μάλιστα πόζαραν και μαζί.

Η Καινούργιου τότε δήλωνε άγνοια για τα όσα την κατηγορούσε η Μαλέσκου, αφού όπως είπε μετέδωσε απλά αυτά που συζητούνταν ενώ είχε κάνει λόγο και για μικροπρέπεια. Βέβαια εν τέλει η κατάληξη της ήταν ακόμα χειρότερη από το να αλλάξει τηλεοπτική ζώνη, αφού η εκπομπή της Love it, κόπηκε.

Επανασύνδεση για τη Μαλέσκου και την Καινούργιου

Όπως θα δείτε από τα stories που ανέβασε ο Χάρης Σιανίδης, οι δυο γυναίκες όχι απλά άφησαν στην άκρη τις διαφορές, αλλά πόζαραν και αγκαλιά.

Μαλέσκου και Καινούργιου μαζί μετά από ένα χρόνο

Τι κάνει σήμερα η Ιωάννα Μαλέσκου μετά την απουσία της από την τηλεόραση;

H Ιωάννα Μαλέσκου μετά το τέλος της συνεργασίας της από τον ΣΚΑΙ με το αινιγματικό φινάλε του Love It, έχει απομακρυνθεί από τα φώτα της δημοσιότητας. Αποφεύγει να κάνει δημόσιες εμφανίσεις, ενώ απολαμβάνει να κάνει διάφορες εξορμήσεις με τον σύντροφό της.

Πολλά έχουν ακουστεί για την ίδια και για διάφορα επαγγελματικά της βήματα, ωστόσο, τίποτα δεν έχει επιβεβαιωθεί με το τηλεοπτικό της μέλλον να είναι αβέβαιο.

Οι κάμερες την συνάντησαν σε δενδροφύτευση στον Υμηττό και όταν της έκαναν ερωτήσεις για τα όσα έχουν ακουστεί σχετικά με την συμμετοχή της σε προγράμματα, τότε με χαμόγελο τους απέφυγε και τους αποχαιρέτησε.

«Καλό μήνα κι εμένα μου λείψατε είναι η αλήθεια. Συναντιόμαστε όμως με έναν πολύ ωραίο σκοπό. Ο μήνας ξεκινά πολύ δημιουργικά και με πολλές πράσινες δράσεις. Να είστε καλά», είπε μονάχα.