«Θα τα ξαναπούμε σύντομα...» - Ο αινιγματικός αποχαιρετισμός της Ιωάννας Μαλέσκου από το ΣΚΑΙ

Το βίντεο από το καμαρίνι της

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
«Θα τα ξαναπούμε σύντομα...» - Ο αινιγματικός αποχαιρετισμός της Ιωάννας Μαλέσκου από το ΣΚΑΙ

Το κοινό την αποθέωσε, όπως και οι συνεργάτες της, για την αξιοπρέπειά και τον χαρακτήρα της, στο φινάλε της σεζόν toy Love it. Ο λόγος για την Ιωάννα Μαλέσκου, και την εκπομπή της, μιας και το μεσημέρι της Παρασκευής 15/7 αποχαιρέτησε και επίσημα τους τηλεθεατές της για αυτή τη σεζόν και γενικότερα, αφού δεν δόθηκε το πράσινο φως για να συνεχίσουν.

Το βίντεο από το καμαρίνι της Ιωάννας Μαλέσκου

«Κρατάω όλα αυτά που έχουμε πει, αυτά που έχουμε ζήσει και όλα αυτά που σας έχουμε δείξει και άλλα τόσα που δεν ξέρετε. Κρατάω τις όμορφες στιγμές μας. Ένας πολύ όμορφος κύκλος σήμερα κλείνει. Ξεκινάει ένα φανταστικό καλοκαίρι και εμείς… θα τα ξαναπούμε σύντομα», είπε, μεταξύ άλλων, ενώ λίγο πριν εμφανιστεί στον τηλεοπτικό αέρα η παρουσιάστρια ανέβασε βίντεο από το καμαρίνι της παρέα με τα αγαπημένα της σκυλάκια.

Η Μαλέσκου φεύγει και έρχεται... - Ποια εκπομπή θα πάρει τη θέση του Love It

Το «Love it» έριξε αυλαία και η Ιωάννα Μαλέσκου αποχαιρέτησε το τηλεοπτικό κοινό φανερά συγκινημένη. Αυτό βέβαια δεν σημαίνει πως η ζώνη από τις 12 έως τις 2 το μεσημέρι θα μείνει κενή στο πρόγραμμα του Φαλήρου. Παραδοσιακά ο ΣΚΑΪ καλύπτει το θερινό του πρόγραμμα με ενημερωτικές εκπομπές και αυτό θα κάνει το φετινό καλοκαίρι.

Έτσι, από τη Δευτέρα 18/7, επιστρέφει στον ΣΚΑΪ το "ON LINE" από τις 12.00 έως τις 14.00 καθημερινά, με όλες τις σημαντικές εξελίξεις στην επικαιρότητα με παρουσιαστές, σε πρώτη φάση, την Έλενα Λάσκαρη και τον Μάκη Πολλάτο.

Ωστόσο, το σχήμα πρόκειται να αλλάξει. Συγκεκριμένα, από την 1/8 έως και τις 5/8 στο πλευρό της Λάσκαρη θα βρίσκεται o Νίκος Ανδρίτσος ενώ από τις 8/8 έως τις 12/8 στο τιμόνι της εκπομπής θα βρίσκονται η Ναντίν Χαρδαλιά και ο Γιώργος Παπακωνσταντίνου.

Στη συνέχεια, από τις 15/8 έως και τις 19/8 θα είναι ο Νίκος Ανδρίτσος με την Γεωργία Κατσέλη με τον πρώτο να συνεχίζει και την εβδομάδα 22-26/8 έχοντας στο πλευρό του την Χρύσα Τσίχλη. Ως εκ τούτου το νέο πρόγραμμα του ΣΚΑΪ θα κάνει πρεμιέρα τη Δευτέρα 29/8, πιθανότατα μαζί με τη νέα εκπομπή της Φαίης Σκορδά.