«Όχι σαν την Σκορδά που αποχαιρέτισε καθισμένη...» - Το Twitter αποθέωσε την Ιωάννα Μαλέσκου για το φινάλε του Love it

«Αξιοπρεπής χωρίς κροκοδείλια δάκρυα!»

Πέννυ Μαστοράκου
Youweekly Editor
«Όχι σαν την Σκορδά που αποχαιρέτισε καθισμένη...» - Το Twitter αποθέωσε την Ιωάννα Μαλέσκου για το φινάλε του Love it

Παρότι της έχει γίνει σκληρή και πολλές φορές άδικη κριτική, το κοινό του Twitter, αποθέωσε την παρουσιάστρια Ιωάννα Μαλέσκου, για τον αποχαιρετιστήριο λόγο της, μιας και σήμερα Παρασκευή 15/7 έριξε αυλαία το Love it, το οποίο δεν θα συνεχίσει την επόμενη σεζόν.

Η παρουσιάστρια με όμορφα λόγια και στο ξεκίνημα αλλά και στο τέλος της εκπομπής, κέρδισε τους τηλεθεατές, οι οποίοι της ευχήθηκαν καλή επιτυχία σε ό,τι κάνει, κάποιοι δήλωσαν ότι της αξίζει να έχει θέση στην τηλεόραση, παρότι κάποιοι έχουν αφήσει να εννοηθεί το αντίθετο κατά τη διάρκεια της πορείας της.

Το Twitter αποθέωσε την Μαλέσκου

Κάποιοι άλλοι μάλιστα παρατήρησαν και σχολίασαν ότι όχι μόνο αδικήθηκε, αλλά και δεν προστατεύτηκε από το μέχρι πρότινος κανάλι της σε πολλά θέματα, ενώ υπήρξαν και τα tweets που συνέκριναν τη δική της αποχώρηση με αυτή της Φαίης Σκορδά.

Ο Γιαννόπουλος αποθέωσε στο φινάλε της εκπομπής την Μαλέσκου - «Σε αγάπησα ακόμα περισσότερο»

Το μεσημέρι της Παρασκευής 15/7 η εκπομπή «Love it» μέσα από την τηλεοπτική συχνότητα του ΣΚΑΪ έριξε αυλαία, με αποτέλεσμα οι πάντες να είναι αρκετά συγκινημένοι καθώς η εκπομπή έφτασε στο τέλος ύστερα από δυο χρόνια που ήταν στον αέρα.

Μεταξύ άλλων, ο Ποσειδώνας Γιαννόπουλος θέλησε να μιλήσει στον αέρα της εκπομπής προκειμένου να πει το δικό του "αντίο" τόσο στους συνεργάτες του, όσο και στους τηλεθεατές που τον έβλεπαν τόσο καιρό. Βέβαια, δεν δίστασε να αποθεώσει και την Ιωάννα Μαλέσκου με τα καλύτερα λόγια μιας και τόνισε χαρακτηριστικά: «Ένα μεγάλο ευχαριστώ σε εσένα Ιωάννα, σε αγάπησα ακόμα περισσότερο».

«Είχαμε την ευτυχία και νομίζω ότι εκπροσωπώ τους πάντες με αυτό που θα πω χωρίς να το έχουμε συνεννοηθεί, να μπαίνει στο πλατό ένας άνρθωπος ο οποίος έχει ακούσει τόσσα πολλά και να μπάινει κάθε ημέρα από τις 300 εκπομπές χαμογελαστός. Δεν ακούσαμε ποτέ να υψώνεται ο τόνος της φωνής αυτού του ανθρώπου που όπως έλεγα εγώ χιουμοριστικά "Η καπετάνισσά μας"».