«Είναι όλα...» - Η αντίδραση της Καίτης Γαρμπή όταν την ρώτησαν για την διαμάχη με τον νυχτερινό κέντρο

Τι είπε;

Ελένη Ζουγανέλη
Youweekly Editor
«Είναι όλα...» - Η αντίδραση της Καίτης Γαρμπή όταν την ρώτησαν για την διαμάχη με τον νυχτερινό κέντρο

Η κάμερα του Super Κατερίνα βρέθηκε στα backstage του J2US, όπου συνάντησε την Καίτη Γαρμπή η οποία τελικά είναι ο τέταρτος κριτής του μουσικού show (δείτε την εμφάνιση της στο πλατό). Η δημοσιογράφος λοιπόν, δεν γινόταν να μην την ρωτήσει για την δικαστική διαμάχη που έχει εκείνη και ο σύζυγός της Διονύσης Σχοινάς, με το νυχτερινό κέντρο που ήταν να συνεργαστεί ο τραγουδιστής.

Να σημειωθεί πως όλα ξεκίνησαν, όταν ο Διονύσης Σχοινάς αποχώρησε από το σχήμα με τον Γιώργο Μαζωνάκη λίγο πριν την πρεμιέρα τους και ο επιχειρηματίας του κέντρου κινήθηκε νομικά - δείτε ποια ήταν η απάντηση του Μαζωνάκη.

Η αντίδραση της Γαρμπή στην διαμάχη με το νυχτερινό κέντρο

«Είναι όλα οκ. Τα έχουν αναλάβει αυτοί που πρέπει. Έχει ακολουθήσει τη νομική οδό το θέμα. Το δίκαιο είναι με το μέρος μας» αρκέστηκε να πει η Καίτη Γαρμπή.

Επικοινώνησε ο Διονύσης Σχοινάς με το νυχτερινό κέντρο μετά τα εξώδικα - Τι συμφώνησαν να κάνουν

Συγκεκριμένα, οι δύο καλλιτέχνες ήταν να βρεθούν στη σκηνή από τις 10/9, ωστόσο ο Διονύσης Σχοινάς ενοχλήθηκε με την επίσημη αφίσα των εμφανίσεών τους, καθώς δεν ήταν αυτή που είχε αρχικά συμφωνηθεί κι για αυτό η πρεμιέρα μετατέθηκε για τις 15/9, αλλά δημιουργήθηκαν εκ νέου διαφωνίες στην πρόβα τζενεράλε για τη διάρκεια εμφάνισης των δύο καλλιτεχνών στο πρόγραμμα με αποτέλεσμα ο Γιώργος Μαζωνάκης να συνεχίσει μόνος του τις εμφανίσεις του και ο Διονύσης Σχοινάς να λάβει εξώδικο από το νυχτερινό κέντρο το οποίο του ζητάει πολλά χιλιάδες ευρώ (δείτε εδώ συγκεκριμένο το ποσό).

Εξώδικο όμως στάλθηκε και στην σύζυγο του τραγουδιστή, Καίτη Γαρμπή και ο λόγος είναι μία προκαταβολή που είχε λάβει στο παρελθόν η τραγουδίστρια για κάποιες εμφανίσεις, που τελικά δεν πραγματοποιήθηκαν καν λόγω της πανδημίας. Συμφωνήθηκε λοιπόν, να διευθετηθούν ταυτόχρονα και οι δύο υποθέσεις.

Με μηνύσεις και εξώδικα πολλών ευρώ όμως απάντησε και το ζευγάρι, με αποτέλεσμα να δημιουργηθεί ένα ασύλληπτο πινκγ πινγκ αγωγών.

Τελικά, όπως έγινε γνωστό το πρωί της Πέμπτης 6/10 μέσα από την εκπομπή Πρωινό και τον Γρηγόρη Μπάκα, το νυχτερινό κέντρο αποφάσισε να επικοινωνήσει με τον Διονύση Σχοινά και να λύσουν τις όποιες διαφωνίες τους εξωδικαστικά.