Το δώρο που έστειλε η Κωνσταντίνα Σπυροπούλου στην Ιωάννα Σιαμπάνη για την γέννηση του γιου της

Η ανάρτηση που έκανε η νέα μανούλα στο Instagram

Ελένη Ζουγανέλη
Youweekly Editor
Το δώρο που έστειλε η Κωνσταντίνα Σπυροπούλου στην Ιωάννα Σιαμπάνη για την γέννηση του γιου της

Το πρώτο της παιδάκι έφερε στον κόσμο η Ιωάννα Σιαμπάνη, καρπό του έρωτα της με τον σύντροφό της Τζίμη Σταθοκωστόπουλου. Μάλιστα, η νέα μανούλα δημοσίευσε στο προφίλ της στο Instagram, φωτογραφίες αλλά και βίντεο κατά τη διάρκεια της γέννας.

Έχοντας επιστρέψει στο σπίτι της, δέχτηκε ένα πολύ γλυκό δώρο από την Κωνσταντίνα Σπυροπούλου. Να σημειωθεί πως η παρουσιάστρια είναι παντρεμένη με τον ξάδερφο του συντρόφου της, Βασίλη Σταθοκωστόπουλο.

Το δώρο της Σπυροπούλου στην Σιαμπάνη

Στον προσωπικό της λογαριασμό η Ιωάννα Σιαμπάνη, έδειξε στους διαδικτυακούς της φίλους το δώρο που δέχτηκε από το ζευγάρι, το οποίο είναι ένα μπουκέτο λουλούδια.

Σπυροπούλου δώρο Σιαμπάνη

Η αναφορά της Ιωάννας Σιαμπάνη για τα αρνητικά σχόλια που δεχόταν λόγω της εγκυμοσύνης της

Το πρωί της Τετάρτης (14/9) μέσα από την εκπομπή «Happy Day» στον ALPHA προβλήθηκε η συνέντευξη που παραχώρησε η Ιωάννα Σιαμπάνη. Μεταξύ άλλων, η πρώην παίκτρια του "My style rocks" αναφέρθηκε για την εγκυμοσύνη της αλλά και για τα αρνητικά σχόλια που ακούει τον τελευταίο καιρό.

«Νιώθουμε ευτυχία και αγωνία.Έχουμε και τους φόβους μας, πρώτη φορά γονείς! Δεν ήθελα υφάσματα πάνω στην κοιλιά μου γιατί μου δημιουργούσαν φαγούρα. Μου έλεγαν “κουραστήκαμε να βλέπουμε την κοιλιά σου, μη μας τη δείχνεις, δεν είσαι η πρώτη που έμεινε έγκυος” μέχρι ότι “είσαι χάλια, γιατί βγάζεις την κοιλιά σου έξω;”.

Στο δρόμο μου έλεγαν “βάλε μέσα την κοιλιά σου, γιατί κυκλοφορείς έτσι;”. Κάποιες φορές ένιωσα άβολα!», «Με την Κωνσταντίνα Σπυροπούλου έχουμε πια και οικογενειακή σχέση. Το όνομα του γιου μου θα είναι του πεθερού μου που έχει φύγει από τη ζωή. Θα λέγεται Φώτης».