Της έκανε πρόταση γάμου στη Βενετία; Το μονόπετρο στα χέρια της Ιωάννας Τούνη

Θα το πάρει το κορίτσι τελικά ο Δημήτρης Αλεξάνδρου;

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
Της έκανε πρόταση γάμου στη Βενετία; Το μονόπετρο στα χέρια της Ιωάννας Τούνη

Η Ιωάννα Τούνη ως εγκυμονούσα οριακά έχει κάνει περισσότερα ταξίδια από όσα έκανε όταν δεν περίμενε παιδάκι! Μπορεί πριν από λίγο καιρό να βρέθηκε στο Μιλάνο για την εβδομάδα μόδας (δείτε εδώ τι φόρεσε) αλλά τώρα βρίσκεται στην πανέμορφη Βενετία. Πριν από λίγες ώρες η επιχειρηματίας με τον σύντροφο και πατέρα του παιδιού της Δημήτρη Αλεξάνδρου πέταξαν για την όμορφη πόλη και ήδη ξεκίνησαν να μοιράζονται με τους διαδικτυακούς τους φίλους τα πρώτα στιγμιότυπα.

Να σημειωθεί πως μέχρι να φτάσουν στον προορισμό τους πέραν από «σαράντα κύματα» καθώς βρέθηκαν για αρκετές ώρες στον δρόμο αφού τα δρομολόγια (σ.σ. αεροπλάνο και τρένο) δεν τους ευνόησαν.

Η γνωστή influencer και επιχειρηματίας χρειάστηκε να ταξιδέψει από την Θεσσαλονίκη στην Αθήνα προκειμένου να συναντήσει τον καλό της. Το ζευγάρι ταξίδεψε αρχικά από την Αθήνα και το Ελευθέριος Βενιζέλος στη Μπολόνια. Από εκεί χρειάστηκε να πάρουν το τρένο για να βρεθούν στη Βενετία. Όπως αποκάλυψε όμως, η Ιωάννα Τούνη, τόσο στην πτήση, όσο και στα δρομολόγια των τρένων υπήρξε καθυστέρηση. Η ατυχία δεν τελείωσε εκεί καθώς οι ίδιοι έχασαν το τρένο για ένα λεπτό. Έτσι, οι δυο τους αναγκάστηκαν να μείνουν μακριά από το ξενοδοχείο τους για αρκετές ώρες.

Λίγες ώρες αργότερα οι δυο τους έφτασαν στη Βενετία και το σκηνικό τους «δικαίωσε» καθώς το τοπίο σε συνδυασμό με την πανσέληνο ήταν άκρως εντυπωσιακό.

Το μονόπετρο που φοράει η Ιωάννα

Ο λογαριασμός της Soulas Glamorous, όμως, που δεν αφήνει τίποτα ασχολίαστο παρατήρησε πως... η Ιωάννα ενώ χθες είχε "άδειο" χέρι, σήμερα το είχε στολίσει.... και κάπως έτσι άρχισε να διαδίδεται το ευχάριστο γεγονός...

Ιωάννα Τούνη

Παλιότερα ζητούσε 1.200 ευρώ - Πόσα παίρνει σήμερα η εγκυμονούσα Ιωάννα Τούνη για μια ανάρτηση στο instagram

Πριν από λίγο καιρό το Πρώτο θέμα είχε φέρει στο φως της δημοσιότητας τον τιμοκατάλογο της Ιωάννας Τούνη όσον αφορά το προσωπικό της λογαριασμό στο instagram.

Για την ακρίβεια η αγαπημένη influencer, σε εταιρείες που την προσέγγιζαν για να διαφημίσει τα προϊόντα τους, έστελνε το παρακάτω μήνυμα που αναγράφονταν οι τιμές για τις υπηρεσίες που μπορούσε να παρέχει:

"Καλησπέρα θα χαρώ πολύ να συνεργαστώ μαζί σας, για διευκόλυνση σας παραθέτω ένα ενδεικτικό τιμοκατάλογο υπηρεσιών προβολής μέσω του λογαριασμού μου @j.touni στο instagram.

Για ένα post – φωτογραφία στον προσωπικό μου λογαριασμό καθώς και ένα story το κόστος ανέρχεται στα 1200 € + Φ.Π.Α. H τιμή για κάθε αυτόνομο story (15 δευτερόλεπτα χωρίς Swipe up) είναι στα 350 € + ΦΠΑ.

*Τα stories μου βλέπουν καθημερινά παραπάνω από 300.000 άτομα μέσα στο εικοσιτετράωρο (που είναι η διάρκεια online του κάθε story στο instagram)

Προσθήκη Swipe up + 50 €

Προσθήκη εκπτωτικού κωδικού + 50 €"

Τότε, όμως, η επιχειρηματίας διατηρούσε ένα προφίλ με 780.000 ακόλουθους. Σήμερα τα πράγματα έχουν αλλάξει αφού το προφίλ της έχει ανέβει πάνω από εκατομμύριο.

Δεν έχει ανάγκη το instagram αφού η βασική της δουλειά είναι άλλη αλλά όπως και να το κάνουμε είναι ένα πρόσωπο που πουλάει πολύ, οι εταιρίες το ξέρουν όπως και η ίδια το γνωρίζει. Έχει μεγάλη επιρροή - κυρίως στο γυναικείο κοινό - οπότε why not;

Ιωαννα Τουνη τιμοκατάλογος instagram

Σύμφωνα με πληροφορίες η Ιωάννα έχει ανεβάσει κατά 10% τις τιμές στον κατάλογό της. Βέβαια, με αφορμή μια πρόσφατη φωτογραφία της που σήκωσε θύελλα αντιδράσεων (δείτε την εδώ), να τονίσουμε πως η Ιωάννα δεν έχει κάνει μέχρι στιγμής συνεργασίες με παιδικά και βρεφικά προϊόντα. Δηλαδή δεν είναι σαν άλλες διάσημες celebrities που προωθούν την εγκυμοσύνη τους... Αναρωτιέστε ποιες; Σκεφτείτε, δεν είναι τόσο δύσκολο...