«Ο Φοίβος δεν ρωτάει για...» - Συγκίνηση με την εξομολόγηση της Αλίκης Κατσαβού για τον Κώστα Βουτσά

«Κερνάει συνέχεια τους φίλους του χυμούς και καραμέλες και λέει “Δεν είμαι Βουτσάς; Δεν θα κερνάω;”»

Ελένη Ζουγανέλη
Youweekly Editor
«Ο Φοίβος δεν ρωτάει για...» - Συγκίνηση με την εξομολόγηση της Αλίκης Κατσαβού για τον Κώστα Βουτσά

Η Αλίκη Κατσαβού παραχώρησε συνέντευξη στην εκπομπή Ελένη, όπου μεταξύ άλλων μίλησε για τον γιο της Φοίβο, αλλά και τον αείμνηστο Κώστα Βουτσά. Τα λόγια της είναι πολύ συγκινητικά, όπως κάθε φορά άλλωστε. Και οι αναρτήσεις μάλιστα που κάνει κατά καιρούς είναι συγκινητικές.

«Ο Φοίβος δεν θέλει να γίνει ηθοποιός όταν μεγαλώσει, γιατί όπως λέει “το επάγγελμα αυτό είναι χάλια”. Θα γίνει μπασκετμπολίστας και προπονητής. Κάποιοι λένε ότι ο Φοίβος μοιάζει στον Κώστα και κάποιοι άλλοι ότι μοιάζει σε μένα, όμως έχει πάρει τον χαρακτήρα του Κώστα», ανέφερε αρχικά.

Η εξομολόγηση της Κατσαβού για τον Βουτσά

«Δεν μπορώ να πω ότι αναλύουμε πράγματα για τον μπαμπά του γιατί ο Φοίβος δεν ρωτάει και έτσι εγώ δεν επιβάλλομαι και δεν αναζητώ να του πω πολλά για να μην τον προβληματίσω. Αργότερα θα μπορεί να περιγράψει φαντάζομαι τον μεγάλο θυμό που θα έχει για αυτό το πράγμα που λέγεται θάνατο. Διαβάζω γλυκά ραβασάκια και αφιερώσεις που μου έγραφε ο Κώστας για να δημιουργώ τη ψευδαίσθηση της παρουσίας του», εξομολογήθηκε η Αλίκη Κατσαβού.

Η σχέση της με την κόρη του Βουτσά, Σάντρα

Η Σάντρα Βουτσά παραχώρησε δηλώσεις στην κάμερα της εκπομπής Ποιος είναι πρωινιάτικα, όπου μεταξύ άλλων μίλησε για τις σχέσεις που έχει σήμερα με την τελευταία σύζυγο του πατέρα της, Κώστα Βουτσά. Μπορεί πολλά να είχαν ειπωθεί (δείτε εδώ), όμως τι ισχύει;

«Όταν χάνεις τους γονείς σου είναι πάρα πολύ δύσκολο και νομίζω δεν τελειώνει ποτέ αυτή η θλίψη», ανέφερε αρχικά για την απώλεια των γονιών της.

Για τον μικρό Φοίβο, σχολίασε: «Ο Φοίβος έχει πολύ πλάκα είναι χαριτωμένος, ένα πανέξυπνο παιδάκι. Εντάξει, έχω τη σχέση μαζί του που θα μπορούσε να έχει ένα ενήλικας με ένα παιδάκι. Δεν κάνουμε παρέα».

Για τα όσα έχουν ακουστεί μετά τον θάνατο του Κώστα Βουτσά, σχετικά με τις σχέσεις της με την Αλίκη Κατσαβού, ξεκαθάρισε: «Πάντα είμαστε μονιασμένες, δεν είχαμε ποτέ προβλήματα. Το αν είχαμε κάποια θέματα, όπως και σε κάθε οικογένεια με θέματα καθημερινότητας, αυτό συμβαίνει σε όλες τις οικογένειες», είπε η Σάντρα Βουτσά.