«Όταν έπεσε στο τραπέζι το χρονικό περιθώριο...» - Ραγίζει καρδιές η Ιλένια Ουίλιαμς με το θάνατο του μπαμπά της

«Ήταν μια εξέλιξη που ξέραμε ότι θα είναι αυτή από ένα σημείο και μετά»

Ελένη Ζουγανέλη
Youweekly Editor
«Όταν έπεσε στο τραπέζι το χρονικό περιθώριο...» - Ραγίζει καρδιές η Ιλένια Ουίλιαμς με το θάνατο του μπαμπά της

Η Ιλένια Ουίλιαμς βρέθηκε καλεσμένη στην πρεμιέρα της εκπομπής After Dark όπου παραχώρησε μια συνέντευξη εφ'όλης της ύλης. Η τραγουδίστρια μεταξύ άλλων αναφέρθηκε και στο θάνατο του μπαμπά της, που τους βύθισε όλους στην θλίψη (δείτε πλάνα από την κηδεία του).

Η εξομολόγηση της Ιλένιας Ουίλιαμς για το θάνατο του μπαμπά της

«Είμαι καλά παραδόξως. Μου είναι περίεργο να μιλάω για όλο αυτό αλλά ήμουν προετοιμασμένη και αισθάνομαι καμιά φορά πως προετοιμάζεσαι σε όλη σου τη ζωή. Δεν ξέρω πως θα μου γυρίσει, αν θα μου γυρίσει μέσα στον επόμενο καιρό, αλλά είναι πολύ αρχή ακόμα. Έχω την οικογένεια μου, τα αδέλφια μου, την μητέρα μου και είναι πολύ σημαντικό αυτό. Δεν το περιμένεις ποτέ, αλλά το περιμένεις κιόλας. Ήταν μια εξέλιξη που ξέραμε ότι θα είναι αυτή από ένα σημείο και μετά.

Απλά δεν θες να το πιστέψεις κιόλας, κάνεις το καλύτερο που μπορείς ώστε να το ανατρέψεις αυτό. Αυτό κάναμε και εμείς ως οικογένεια και οι γιατροί του και όλοι. Επίσης, δεν κρατήσαμε και εμείς τίποτα κρυφό από εκείνον. Ήθελε να ξέρει τα πάντα για την εξέλιξη και την κατάσταση της υγείας του. Το καλό σε αυτές τις περιπτώσεις είναι ότι προετοιμάζεσαι. Ο μπαμπάς μου δεν ήταν ο άνθρωπος που θα ήθελε να πέσουμε στα πατώματα. Τα είχαμε συζητήσει όλα και ήθελε να συνεχίσουμε κανονικά τη ζωή μας, να κάνουμε αυτά που κάναμε. Δεν είναι εύκολο σε καμία περίπτωση, αλλά αυτό κάνουμε.

Όταν έπεσε στο τραπέζι το χρονικό περιθώριο, που κανείς δεν στο δίνει ακριβώς απλά υπάρχει ένα χρονικό περιθώριο που μας είχαν δώσει οι γιατροί, την επόμενη μέρα ήρθα και είπα στο MAD ότι θέλω να φύγω. Η αλήθεια είναι ότι με την αγάπη, τη φροντίδα, τη στοργή και την μάχη που έδωσε και ο ίδιος πήγε πολύ παραπάνω. Αλλά, όταν εγώ το έμαθα, θεώρησα ότι μετά από τόσα χρόνια το λιγότερο που μπορούσα να κάνω και για μένα είναι να είμαι δίπλα του και ήθελα πολύ να το κάνω και να το ζήσω. Το έζησα μέχρι τέλους. Παρόλα αυτά έφυγα, πήγα και στη Μύκονο και δούλεψα κανονικά. Είχε ξανασυμβεί στην οικογένεια, στη μαμά του μπαμπά μου. Αλλά δεν είχε να κάνει με κληρονομικότητα. Για αυτό ξέραμε και την εξέλιξη και προετοιμαζόμασταν.

Ποτέ δεν ξέρεις και πάντα ελπίζεις. Πάντα πιστεύεις σε ένα θαύμα και εγώ γενικώς πιστεύω πάρα πολύ στο τι αποφασίζει η ψυχή του ανθρώπου. Αν η ψυχή μας έχει αποφασίσει ότι θέλει να φύγει από τούτο εδώ τον κόσμο και να πάει στον άλλον, εγώ πιστεύω πολύ στον άλλο κόσμο εγώ και θεωρώ ότι είμαστε όλοι σε αυτό το επίπεδο απλά εμείς οι ζωντανοί δεν έχουμε τη δυνατότητα να τους δούμε και να δούμε τις ψυχές. Έτσι το έχω στο μυαλό μου. Δεν μπορώ να πω ότι δεν μου λείπει, φυσικά και μου λείπει» εξομολογήθηκε η Ιλένια Ουίλιαμς.

Με κενό και θλιμμένο βλέμμα - Τα πρώτα λόγια της Ιλένιας Ουίλιαμς 12 μέρες μετά το χαμό του μπαμπά της

Το μεσημέρι της Πέμπτης 1/9 λοιπόν, επέστρεψε στα social media, θέλοντας ευχαριστήσει τους διαδικτυακούς της φίλους, να πει δυο λόγια για το πως βιώνει την κατάσταση αλλά και με τη σειρά της να τους ευχηθεί καλό μήνα.

«Είναι άβολο, αλλά θέλω να σας ευχαριστήσω για τα μηνύματά σας, για τη στήριξή σας, την συμπαράστασή σας, για όλα. Είμαι καλά, παίρνω λίγο τον χρόνο μου. Είμαι εδώ, έχω επιστρέψει, δεν θα πω καλό χειμώνα, γιατί το καλοκαίρι είναι ακόμα εδώ. Η ζωή συνεχίζεται και τα υπόλοιπα θα τα πούμε εν καιρώ. Σας στέλνω ένα τεράστιο φιλί και καλό μήνα σε όλους».