Με χαμηλωμένο το βλέμμα στην κηδεία του Ρόμπερτ Ουίλιαμς - Στο πλευρό της Ιλένιας ο Δημήτρης Ουγγαρέζος

Αποκλειστικές φωτογραφίες!

Ελένη Μήτση
Youweekly Editor
Με χαμηλωμένο το βλέμμα στην κηδεία του Ρόμπερτ Ουίλιαμς - Στο πλευρό της Ιλένιας ο Δημήτρης Ουγγαρέζος

Μια ακόμη δύσκολη ημέρα ξημέρωσε για την οικογένεια Ουίλιαμς, καθώς μετά την ανακοίνωση, πως ο Ρόμπερτ Ουίλιαμς έφυγε από τη ζωή μετά τη μάχη, που έδινε με τον καρκίνο ακολουθούν δύο πολύ δύσκολες στιγμές.

Εκτός από την αποτέφρωση και η εξόδιος ακολουθία την Τρίτη 23/8 στην Αγγλικανική εκκλησία είναι μια ημέρα, που η οικογένεια και οι οικείοι θα θυμούνται, αποχαιρετώντας έτσι τον μεγάλο τραγουδιστή. Σύμφωνα με το αποκλειστικό φωτογραφικό υλικό του Youweekly.gr η κόρη του, Ιλένια Ουίλιαμς κατέφθασε στο σημείο από τους πρώτους ντυμένη στα λευκά.

Στη συνέχεια, εντοπίστηκε και ο πρώην σύντροφός της, Δημήτρης Ουγγαρέζος, ο οποίος έκανε την προηγούμενη της ακολουθίας μια πολύ συγκινητική ανάρτηση για τον εκλιπόντα. Να σημειωθεί εδώ, πως ο Δημήτρης ήταν με το βλέμμα συνεχώς στραμμένο προς τα κάτω, με τη θλίψη στα μάτια του να διαφαίνεται από χιλιόμετρα.

Ο Δημήτρης Ουγγαρέζος στην κηδεία του Ρόμπερτ Ουίλιαμς

Ουγγαρέζος - Κηδεία Ουίλιαμς

Το συγκινητικό αντίο της Ιλένιας στον πατέρα της

Το πρωί της Κυριακής 21/8 ο Ρόμπερτ Ουίλιαμς έφυγε από τη ζωή σε ηλικία 73 ετών και σκόρπισε ανείπωτη θλίψη στην οικογένειά του, τους φίλους και τους συνεργάτες του. Από την πρώτη στιγμή διάφορα γνωστά πρόσωπα, όπως η Σοφία Βόσσου, έσπευσαν να εκφράσουν τη θλίψη και τα συλλυπητήριά τους, ωστόσο η κόρη του, Ιλένια, προχώρησε στην πρώτη της ανάρτηση πριν από λίγα λεπτά.

Πιο συγκεκριμένα, δημοσίευσε ένα βίντεο στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram, όπου τραγουδούσε δίπλα στον πατέρα της στο σαλόνι του σπιτιού τους, την ώρα που εκείνος έπαιζε κιθάρα. Μάλιστα, έγραψε και μερικά συγκινητικά λόγια στην προσπάθειά της να δείξει πως είναι δυνατή και πάντα θα τον έχει στην καρδιά της.

«Δεν φοβάμαι. Ξέρω ότι είσαι ακόμα εδώ. Ότι στέκεσαι δίπλα μου. Μπαμπά μου, μπαμπά μας», έγραψε χαρακτηριστικά.

Ιλένια Ουίλιαμς - Ρόμπερτ Ουίλιαμς