«Και για τη Δούκισσα δεν είχε πει τα καλύτερα;» - To "καρφί" του Νίκου Μουτσινά στον Γιώργο Λιάγκα με αφορμή την Μαρία Κορινθίου

Έστειλε της ευχές του για τη νέα της αρχή στο Πρωινό

Ελένη Ζουγανέλη
Youweekly Editor
«Και για τη Δούκισσα δεν είχε πει τα καλύτερα;» - To

Ο Νίκος Μουτσινάς σχολιάζοντας την επικαιρότητα της ημέρας, έπιασε στο στόμα του και την πρεμιέρα της Μαρίας Κορινθίου στο Πρωινό, μετά την αποχώρηση της Δούκισσας Νομικού. Δεν γινόταν λοιπόν, να μην πετάξει το "καρφί" του στον Γιώργο Λιάγκα

Και δεν μιλάμε για ένα μικρό "καρφί" αλλά για ένα πολύ μεγάλο, αφού αναφέρθηκε στη σχέση και συνεργασία του με το ξανθό μοντέλο.

Το "καρφί" του Μουτσινά στον Λιάγκα

«Παιδιά τι ωραία, εμένα μου αρέσει πολύ η Μαρία Κορινθίου, απλά δεν χρειάζεται να κάνουμε τόσα πολλά πάντως, μη λέμε πολλά λόγια. Και για τη Δούκισσα δεν είχε πει τα καλύτερα; Δεν θυμάμαι, δεν το είχα δει, να είναι καλά! Μπράβο Μαρία μου, καλή αρχή» είπε και έστειλε on air τις ευχές του στη Μαρία Κορινθίου.

Ξεσάλωσε το Twitter με τη νέα συμπαρουσιάστρια του Γιώργου Λιάγκα

Πρώτοι εμείς σας αποκαλύψαμε πριν μερικές ώρες πως η γυναίκα που παίρνει την θέση της Δούκισσας Νομικού στο Πρωινό, στο πλευρό του Γιώργου Λιάγκα, είναι η Μαρία Κορινθίου (δείτε εδώ το αποκλειστικό μας ρεπορτάζ).

Η ηθοποιός δεν επιβεβαίωσε ακόμα την εν λόγω είδηση, ωστόσο το έκανε πρωί του Σαββάτου 8/10 η εκπομπή Χαμογέλα και Πάλι, η οποία αναφέρθηκε στην Μαρία Κορινθίου και την επικοινωνία που είχε η Σίσσυ Χρηστίδου με την ίδια.

Παρόλα αυτά, η επιλογή αυτή για αντικαταστράτρια της Δούκισσας φαίνεται πως δεν άρεσε διόλου στο κοινό και συγκεκριμένα στους χρήστες του Twitter, οι οποίοι στο άκουσμα του ονόματός της, έβγαλαν το φτυάρι και άρχισαν το... θάψιμο!